Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάρτιος 2012

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 7 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2208

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝ.Π.Ε. ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να στηριχθεί, επειδή είναι βασικός αναπτυξιακός πυλώνας του Κράτους. Πρέπει να στηριχθεί ενεργά και με σχέδιο. Οι πολίτες μας εμπιστεύονται. Ας μας εμπιστευθούν και οι πο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1939

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ. Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

Συγκεκριμένες προτάσεις αλλά και την στήριξη ζήτησε ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τους Περιφερειάρχες για την αντιμετώπιση του προβλήματος των παράνομων μεταναστών. Ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2165

Διάσκεψη κορυφής στην Κοπεγχάγη

Έκκληση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση να συμβάλλει με όλους τους τρόπους στην ανάπτυξη και την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης έκαναν από την Κοπεγχάγη τα μέλη του Προεδρείου της επιτροπής των Περιφερε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2123

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, κ. Σ. ΞΥΝΙΔΗ

H αναβάθμιση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών, ιδιαιτέρως στη σημερινή νέα οικονομική πραγματικότητα ήταν το θέμα που συζήτησαν οι 13 Περιφερειάρχες με τον Υπουργό Αναπληρωτή Ανάπτυξης κ. Σ. Ξυνίδη κ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2076

Συνάντηση Περιφερειαρχών με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη

Τρόπους να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια για την υλοποίηση από κοινού της Αγροτικής Πολιτικής, συζήτησαν στη σημερινή δίωρη συνάντησή τους οι 13 Περιφερειάρχες με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2137

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΣ, ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας υπέγραψαν σήμερα η Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κα Φώφη Γεννηματά, ο Π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2205

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΠΕ

«Mε το άρθρο 137 του Νόμου που πρόσφατα ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καταργήθηκε η εκχώρηση της αρμοδιότητας των Υγειονομικών Περιφερειών (ΔΥΠΕ) στις Αιρ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 7 από 7