Αρχείο Δελτίων Τύπου

Αύγουστος 2012

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 5 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2065

Ομιλία Προέδρου ΕΝ.Π.Ε. & Περιφερειάρχη Αττικής στο Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.

Το πάγιο αίτημα των Περιφερειαρχών της χώρας να μη πραγματοποιηθούν οι επόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές το 2014 αλλά να εξαντληθεί η 5ετία όπως ορίζει ο Νόμος... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1974

Συνάντηση προεδρείου ΕΝ.Π.Ε. με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Αλέξη Τσίπρα

Σύμπτωση απόψεων διαπιστώθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προεδρείου της ΕΝ.Π.Ε. με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ κ. Αλέξη Τσίπρα. Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2209

Συνάντηση Περιφερειαρχών με Υπουργό Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της μεταφοράς των 200.000 μαθητών σε όλη τη χώρα και μετά τη σημερινή συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη. Ο Υπουργός Εσωτερικών επικαλ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2100

Συνάντηση προεδρείου ΕΝΠΕ με Γ.Γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ

Την στήριξη του Κ.Κ.Ε. στα αιτήματα που θέτει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας προς την Κυβέρνηση εξέφρασε η Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. κα Αλέκα Παπαρήγα κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2141

Συνάντηση Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) με τον Υπουργό Ανάπτυξης

Mε τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδο διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5