Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάιος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 5 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2219

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Γιάννης Σγουρός στο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔΑ

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός στο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔΑ: - Ανάγκη για στενή συνεργασία Α΄και Β΄Βαθμού Αυτοδιοίκησης. - Σε 7 μήνες λήγει το ΕΣΠΑ και πρέπει να... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1992

Παρατηρήσεις της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας επί του προσχεδίου νόμου "Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις" του ΥΔιΜΗΔ

Α. Γενικά Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας θεωρεί υποχρέωσή της να συμβάλλει στο διάλογο για την αναδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης, με τις θέσεις και προτάσεις της.   Οι 13 Περιφέρειες της χώρας έχουν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1918

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Κυριάκο Βιρβιδάκη

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, παρέστη σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου 2013, στη συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Κυριάκου Βιρβιδάκη, και του Γενικού Γραμματέα για το ΕΣΠΑ,... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2025

Συνάντηση Περιφερειαρχών με Υπουργούς Εσωτερικών και Τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ο συντονισμός των δράσεων σε Περιφερειακό Επίπεδο για την προώθηση του τουρισμού, ενόψει της φετινής περιόδου, ήταν το θέμα της συνάντησης των Περιφερειαρχών με τους Υπουργούς Εσωτερικώ... διαβάστε περισσότερα..


Αποτελέσματα 1 - 5 από 5