Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιούνιος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 7 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2087

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ κ. ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2013                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στη σημερινή συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τουςΥπουργούς Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών,  Μεταφορών και Δικτύ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2207

Πρόσκληση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας στις 26 Ιουνίου 2013

EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»  Η Γενική Γραμμα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2208

Ο πολυτομεακός και πολυταμειακός χαρακτήρας των νέων ΠΕΠ διασφαλίζει την έγκαιρη και αποτελεσματική διαχείριση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΕΝΠΕ εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση στην επιχειρούμενη συγκέντρωση της διαχείρισης των πόρων της νέας Προγραμματικής Περιόδου στα Υπουργεία του Κεντρικού Κράτους. Ειδικότε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2071

Απόφαση του Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. για το κλείσιμο της ΕΡΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. με σημερινή του απόφαση εκφράζει τη ριζική και έντονη διαφωνία του στην απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τη λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε.   Εκφράζει παράλληλα την αλλη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2136

Συνάντηση με τα μέλη της Ομάδας Έργου του Δικτύου "Ελένη Σκούρα"

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2013                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τα Γραφεία Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και στην Κεντρική Ένωσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2226

Συμμετοχή στο Δίκτυο "Ελένη Σκούρα"

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Γραφείο Ισότητας ΕΝ.Π.Ε., το οποίο συγκροτήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2035

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό για την Πολιτική Προστασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ούτε ένα ευρώ για την πρόληψη των πυρκαγιών - που ήδη ξεκίνησαν - δεν έχει δώσει η Κυβέρνηση στις Περιφέρειες. Σε επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, ο Πρόεδρος της ΕΝ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 7 από 7