Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιούλιος 2013

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 10 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2211

ΕΠΕΙΓΟΝ: Μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, καλούνται οι Περιφέρειες να δηλώσουν στην ΕΝ.Π.Ε. στοιχεία για την υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Σε συνέχεια προηγούμενης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μας (e-mail) με θέμα «Επιστολή για Προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα» με ημερομηνία 17-6-2013, σχετικά με την αποστολή στοιχείων για την υλοποίηση π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2153

Η ΕΝ.Π.Ε. στηρίζει την ΚΕΔΕ στον αγώνα της

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας στηρίζει τον αγώνα που δίνει ο πρώτος βαθμός Αυτοδιοίκησης για την απόσυρση των διατάξεων του υπό ψήφιση πολυνομοσχεδίου που οριζόντια και τυφλά καταργεί απαραίτητες δομές ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2116

Συναντήσεις Δ.Σ. ΕΝ.Π.Ε. με Ομοσπονδίες Εργαζομένων

Συνάντηση με τα Προεδρεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ) και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.) είχαν στη σημερινή συνεδ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2080

Συνάντηση Σγουρού - Κατσιφάρα με εκπροσώπους κομμάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τις έντονες αντιρρήσεις της  Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου εξέφρασαν ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο Αντιπρόεδρος ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2043

Δελτίο Τύπου ΕΝΠΕ - Αντισυνταγματικές οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει την έντονη αντίθεση της στην επιχειρούμενη παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας των Περιφερειών από τις διατάξεις του π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2039

Ψήφισμα της ΕΝ.Π.Ε. ενάντια στις σχεδιαζόμενες απολύσεις-διαθεσιμότητες στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε. ενέκρινε κατά πλειοψηφία -μετά από εισήγηση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση»- το παρακάτω ψήφισμα:   «Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2153

Συνάντηση Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ι. Μιχελάκη & τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσ. κ. Λ. Γρηγοράκο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τη δέσμευση ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες νομοθετικές πρωτοβουλίες, ώστε να αρθούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να διευκολυνθούν στο αναπτυξιακό το... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2177

Επιστολή του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. στον Πρωθυπουργό για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση - ενόψει της ψήφισης του σχεδίου νόμου από τη Βουλή- απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2140

Δήλωση Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Γιαννη Σγουρού για την Επίθεση κατά του Γιώργου Καμίνη

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Γιάννης Σγουρός, επικοινώνησε με τονΔήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, και του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του, μετά την επίθ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2291

Διάσκεψη Κορυφής 6-8 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες της Διάσκεψης Κορυφής  των Περιφερειών και των Δήμων της Ευρώπης στην Αθήνα από 6 έως και 8 Μαρτίου 2014 Πρόεδρος ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής , Γιάννης Σγουρός: διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 10 από 10