Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιούλιος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 12 Δελτία Τύπου.

Δελτία Τύπου
2139

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Σταθάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ανησυχία των Περιφερειαρχών για τη χρηματοδότηση των έργων του ΕΣΠΑ κατά τη συνάντησή τους με τον Υπουργό Οικονομίας.Κώστας Αγοραστός: "Χρειάζονται άμεσες λύσεις για να επανέλθει η ομαλ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2125

Συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Βούτση

Δελτίο Τύπου Συνάντηση της ΕΝΠΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος.   Συνάντηση με τον Υπουργό Εσω... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2089

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Οικονομίας κ. Γ.Σταθάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός και οι Περιφερειάρχες της χώρας θα έχουν σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2140

Έκτακτη βοήθεια ύψους 9,9 εκ. ευρώ ενέκρινε στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις φυσικές καταστροφές του περασμένου χειμώνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Έκτακτη βοήθεια ύψους 9,9 εκ. ευρώ ενέκρινε στην Ελλάδα  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις φυσικές καταστροφές του περασμένου χειμώνα.Κώστας Αγοραστός: "Με ένωση δυνάμεων, συνεργασία, σχέδιο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2001

Με αντιπροσωπεία αγροτών συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Ν.Π.Ε. στηρίζοντας το αίτημα για απόσυρση των νέων σκληρών μέτρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Οι αγρότες θέλουν και πρέπει να συμβάλουν στη εθνική προσπάθεια, αλλά όχι με τον αφανισμό τους». Με την παραπάνω φράση ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2066

Κοινή γραμμή Κομισιόν και Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Κοινή γραμμή Κομισιόν και Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ και την ομαλή έναρξη της νέας προγραμματικής περιόδου.Κώστας Αγοραστός: Συνεχίζουμε μέσα από γ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2056

Ομιλία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στη Σύνοδο της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών

Αθήνα, 9 Ιουλίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στη Σύνοδο της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. Κώστας Αγοραστός: «Nα μην επιτρέψουμε σε δι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2070

Ανακοίνωση Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Ανακοίνωση για το ελληνικό ζήτημα εξέδωσε η Ελληνική Αντιπροσωπεία στη Σύνοδο της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, η συνεδρίαση της οποίας ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες. Στις εργασίε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2006

Ανακοίνωση της ΕΝΠΕ για την επίθεση σε βάρος του Περιφερειάρχη Ηπείρου

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας καταδικάζει την άνανδρη επίθεση σε βάρος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη που έγινε χτες κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης πολιτών για το δημοψήφισμα στην πόλη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2101

Συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΠΕ.EΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.  Συνεδρίασε στην Αθήνα στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών ( ΕΝΠΕ) το Εποπτικό τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2471

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση των ΠΕΠΙΣ

Την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας σύσκεψη των εκπροσώπων των Περιφερειακών Επιτροπών Ισότητας, με πρωτοβουλία της επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας τ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 12 από 12