Αρχείο Δελτίων Τύπου

Δεκέμβριος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 10 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2115

Άμεση κάλυψη των κενών στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες της χώρας ζητά η ΕΝΠΕ

Την άμεση στελέχωση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για την εύρυθμη λειτουργία της σε όλη τη χώρα και την εξάλειψη των μεγάλων προβλημάτων που διαπιστώνονται από τις ελλείψεις, ζητά ο Πρόεδρος της Ένωση... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2117

Συνάντηση Αγοραστού - Χαρίτση για την ομαλή ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ

Ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών, Κώστα Αγοραστό. Στη συνάντηση συζητήθηκε η ανάγκη εντατικοποίησης των ενεργειών γι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2500

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση με Περιφερειακή Σύμβουλο και Επίτιμο Μέλος της ΠΕΠΙΣ Στερεάς Ελλάδας

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών του Γραφείου Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην ΕΝ.Π.Ε. με την περιφερειακή σύμβουλο και Επίτιμο Μέλος της ΠΕΠΙΣ Στερ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2459

Νέος Αναπτυξιακός Νόμος

Πληρώνονται άμεσα 50 εκ.ευρώ για επενδυτικά σχέδια.Κώστας Αγοραστός: «Ο νέος επενδυτικός νόμος πρέπει να δημιουργήσει ένα θετικό και σταθερό επενδυτικό περιβάλλον που θα προσελκύσει επενδύσεις.»Λόης Λ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1897

Παράταση υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων ζητά ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας από τον Υπουργό Οικονομίας

Πρόβλεψη για παράταση  όσων επενδυτικών σχεδίων έχουν υλοποιήσει ένα σημαντικό μέρος της επένδυσης, που μπορεί να καθοριστεί σε συνεργασία Περιφερειών και υπηρεσιών του Υπουργείου, αλλά και δρομολόγησ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2003

Άμεσο εμβολιασμό κατά της οζώδους δερματίτιδας και λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης της νόσου ζητά ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε.

Την άμεση έκδοση απόφασης για τη διενέργεια εμβολιασμού κατά της οζώδους δερματίτιδας και τη λήψη κάθε άλλου πρόσφορου και επιστημονικά ενδεδειγμένου μέτρου πρόληψης και αντιμετώπισης της νόσου ζητά ο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2154

Eκδήλωση του Τομέα Ισότητας για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης Βίας κατά των Γυναικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε) και η Επιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοπο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2515

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση με θέμα "Η καταπολέμηση της έμφυλης βίας"

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, οΤομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας,η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε)και ηΕπιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποίησαν στα Γραφεία... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2055

Ομιλία του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. στη Γ.Σ. της ΚΕΔΕ

Την ανάγκη ειλικρινούς συνεργασίας και βημάτων οικοδόμησης εμπιστοσύνης από πλευράς κυβέρνησης ώστε να γίνει η απαραίτητη δημιουργική και παραγωγική ανατροπή στην πραγματική οικονομία της χώρας, επεσή... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2040

Ψήφισμα του Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. για τον θάνατο του Επάρχου Ικαρίας

Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.     Το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει την οδύνη του για την αδόκητη απώλεια του Επάρχου Ικαρίας Παμφίλη Στέφανου.   Τ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 10 από 10