Αρχείο Δελτίων Τύπου

Σεπτέμβριος 2016

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 14 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
3111

Η έμφυλη οπτική της Συνόδου Κορυφής της G20

Η Σύνοδος Κορυφής της G20 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Hangzhou της Κίνας στις 4-5 Σεπτεμβρίου 2016 είχε ως θέμα την «Πορεία προς μια καινοτόμο, ενισχυμένη, διασυνδεδεμένη και χωρίς αποκλεισμούς παγ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2251

Η έμφυλη οπτική της Συνόδου Κορυφής της G20

Η Σύνοδος Κορυφής της G20 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Hangzhou της Κίνας στις 4-5 Σεπτεμβρίου 2016 είχε ως θέμα την «Πορεία προς μια καινοτόμο, ενισχυμένη, διασυνδεδεμένη και χωρίς αποκλεισμούς παγ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1968

Κοινή συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ την Τρίτη για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης (Δήμων και Περιφερειών)

Σε κοινή συνεδρίαση συνέρχονται τα Διοικητικά Συμβούλια τηςΚεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας(ΚΕΔΕ)  και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) την ερχόμενη Τρίτη, 4 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί στα γραφεί... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2039

ΕΝΠΕ: Να δεσμευθεί η κυβέρνηση ότι αποσύρει οριστικά την πρόταση για διορισμό «Διοικητικών Γραμματέων» στις Περιφέρειες

Να δεσμευτεί ότι αποσύρει οριστικά και δεν πρόκειται να επαναφέρει στο μέλλον την πρόταση για διορισμό Διοικητικών Γραμματέων στις Περιφέρειες καλεί την κυβέρνηση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2094

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΝΠΕ με μοναδικό θέμα την πρόταση της κυβέρνησης για σύσταση θέσεων «διοικητικών γραμματέων» στην αυτοδιοίκηση

Συνεδριάζει στη 1.30 το μεσημέρι αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος. Μοναδικό θέμα στην ημερήσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2061

Κοινωφελής εργασία και κοινωνική οικονομία στο επίκεντρο της συνάντησης Ράνιας Αντωνοπούλου – Κώστα Αγοραστού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Κοινωφελής εργασία και κοινωνική οικονομία στο επίκεντρο της συνάντησης Ράνιας Αντωνοπούλου - Κώστα Αγοραστού Η επέκταση του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας και στις 13 Περιφέ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2125

ΕΝΠΕ: Διακριτό το στίγμα του Γ. Καστρινάκη στην Αυτοδιοίκηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει τη βαθειά λύπη του για την απώλεια του Γιώργου Καστρινάκη, ενός αγωνιστή ζωής, ενός μαχητή της αυτοδιοίκησης. Ο Γιώργος Καστρινάκης δ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2176

Κ. Αγοραστός: "Η κυβέρνηση γραφειοκρατικοποιεί τη δυναμική της δημοκρατίας"

«Αντί να καταργήσουν τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, επιχειρούν να εγκαταστήσουν μια Αποκεντρωμένη Διοίκηση και μέσα στην αιρετή Περιφέρεια», επισημαίνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1983

Δήλωση Προέδρου ΕΝΠΕ για τη χορήγηση παράτασης στην προθεσμία έκδοσης άδειας εγκατάστασης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

«Βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) κ. Κώστας Αγοραστός την ψήφιση από την Βουλή των Ελλήνων τροπολογίας με βάση την οποία παρατείνεται έως 31 ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2097

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στη Θεσσαλονίκη συνεδριάζει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).Βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2070

Σημεία Ομιλίας Προέδρου ΕΝΠΕ στην Ελληνορωσική Στρογγυλή Τράπεζα για τον αγροτικό τομέα

«Ενώ το εμπάργκο είναι μία lose - lose situation, δηλαδή χάνουν και οι δύο χώρες, η διμερής συνεργασία μας στον αγροτικό τομέα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε win win situation, δηλαδή ν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2105

Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ σε Ελληνορωσική Στρογγυλή Τράπεζα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣτην Ελληνο - Ρωσική Στρογγυλή Τράπεζα για τη Συνεργασία στον Αγροτικό Τομέα θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) κ. Κώστας Αγοραστός στις 12 το μεσημέρι αύριο, Παρα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2195

Δελτίο Τύπου του Εποπτικού Συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεδρίασε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε. στις 6.9.2016 Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικές πράξεις της ΕΝ.Π.Ε.για τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2016. Ο πρόεδρος του Εποπτικού Συ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2072

Με νομοθετική ρύθμιση κατόπιν πρότασης της ΕΝΠΕ καλύπτονται νέες ανάγκες και επιλύονται προβλήματα στη μεταφορά μαθητών

Ρυθμίσεις σε ζητήματα που αφορούν τη μεταφορά των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να υπάρξει ομαλή έναρξη του σχολικού έτους 2016 -2017 ως προς το αυτό το θέμα περιλαμβ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 14 από 14