Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2017

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 26 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2182

Έκτακτη Κοινή Συνεδρίαση ΕΝΠΕ - ΚΕΔΕ, αύριο Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, με κεντρικό θέμα τις αλλαγές στον Καλλικράτη

Οι προωθούμενες αλλαγές στο Πρόγραμμα Καλλικράτης θα αποτελέσουν τα κεντρικό θέμα συζήτησης της έκτακτης κοινής συνεδρίασης των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ)και της Κεντ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2128

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας συμπαρίσταται στον πρώην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπ. Σπύρου

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) εκφράζει τη συμπαράσταση και τη στήριξή της στο μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, πρώην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρο Σπύρου, ο οποίος διώκεται για άσκηση ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3022

Κ. Αγοραστός: «Οι αγρότες δεν χρειάζονται… κηδεμόνες για να ποτίζουν τη γη τους – Μπορούν και πρέπει να διαχειρίζονται τους ΤΟΕΒ μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους»

«Οι αγρότες - αρδευτές μπορούν και πρέπει μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους να έχουν την αρμοδιότητα της διαχείρισης των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ). Δεν χρειάζονται… κηδεμόνες γι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2166

Κοινή Συνεδρίαση ΕΝΠΕ – ΚΕΔΕ την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 με κεντρικό θέμα τις αλλαγές στον Καλλικράτη

Οι προωθούμενες αλλαγές στο Πρόγραμμα Καλλικράτης θα αποτελέσουν τo κεντρικό θέμα συζήτησης της κοινής συνεδρίασης των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Έν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1987

Κ.Αγοραστός στη Μάλτα:"Το προσφυγικό ζήτημα δεν προσφέρεται για κερδοσκοπία αλλά πρέπει να είναι προσφορά στον άνθρωπο"

 «Το προσφυγικό ζήτημα δεν είναι επιχείρηση, δεν προσφέρεται για κερδοσκοπία αλλά πρέπει να αντιμετωπίζεται αυστηρά ως προσφορά στον άνθρωπο», ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2307

H Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» για τη στήριξη της “Κιβωτού του Κόσμου”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συμμετοχή της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» για τη στήριξη της"Κιβωτού του Κόσμου" Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρί... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2081

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θ. Γαλιατσάτο για τη δίωξη που υφίσταται από βου... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1913

Κ. Αγοραστός: " Η Ένωση Περιφερειών έχει καταστήσει σαφείς τις θέσεις και τις κόκκινες γραμμές της για τη μεταρρύθμιση στον "Καλλικράτη".

Κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει σημερινό ρεπορτάζ εφημερίδας με στοιχεία της εισήγησης της επιτροπής του Υπουργείου Εσωτερικών για τις προτεινόμενες θεσμικές αλλαγές στον «Καλλικράτη», ο Πρόεδ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2222

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας:Στον αέρα φέτος το πρόγραμμα συλλογικής δακοκτονίας

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: Στον αέρα φέτος το πρόγραμμα συλλογικής  δακοκτονίας - Κ. Αγοραστός: «Δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά μήπως η κυβέρνηση επιχειρεί να βρει πρόσχημα για να το σταματήσει μετ... διαβάστε περισσότερα..

Διακηρύξεις
3773

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την κατασκευή νέας ιστοσελίδας της ΕΝ.Π.Ε.

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την κατασκευή νέας ιστοσελίδας της ΕΝ.Π.Ε. (www.enpe.gr) και την φιλοξενία (webhosting) και τεχνική υποστήριξη (technicalsupport) αυτής.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1998

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: Ο Βαγγέλης Μπασιάκος αφήνει διακριτό το αποτύπωμά του στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας

Τη βαθύτατη οδύνη τους για την απώλεια του βουλευτή και πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου εξέφρασαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Αγοραστός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1990

Ενωση Περιφερειών Ελλάδας: Να εξεταστεί κάθε πιθανή λύση για την κάλυψη των αναγκών των νέων γεωργών

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας:  Να εξεταστεί κάθε πιθανή λύση για την κάλυψη των αναγκών των νέων γεωργών που υπέβαλαν αίτηση στο Υπομέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και πληρούν τις προϋποθέ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1924

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: "Αναστολή των διαδικασιών ανάρτησης και όχι ...μερεμέτια με τους δασικούς χάρτες"

«Η αναστολή των διαδικασιών για τους δασικούς χάρτες μέχρι να λυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει είναι η μόνη ορθολογική και βιώσιμη λύση», επισημαίνει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και καθι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2152

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νομοσχέδιο για υπαίθριο εμπόριο και νέοι αγρότες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ. Συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.30 το πρωί το Διοικητικό Συ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1842

Κ. Αγοραστός στη Βουλή:Να διαχειρίζονται οι ίδιοι οι αγρότες τους ΤΟΕΒ και να παραμείνει στους Δήμους η αρμοδιότητα της εποπτείας τους

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ. Αγοραστός στη Βουλή: Να διαχειρίζονται οι ίδιοι οι αγρότες τους ΤΟΕΒ και να παραμείνει στους Δήμους η αρμοδιότητα της εποπτείας τους. Να έχουν οι ίδιοι ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2117

Οδικό χάρτη για επίλυση των σοβαρών ζητημάτων των Περιφερειών ζήτησε η ΕΝ.Π.Ε. από τον ΥΠΕΣ

Οι Περιφέρειες ζητούν στελέχωση κατά προτεραιότητα σε ειδικότητες που είναι απόλυτα αναγκαίες, αύξηση της χρηματοδότησης και να σταματήσει η «βιομηχανία» εκχώρησης αρμοδιοτήτων  ατάκτως ερριμμένων. ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2127

«Πρόγραμμα στήριξης των γυναικών προσφύγων, θύματα ή εν δυνάμει θύματα βίας και τα παιδιά τους»

Το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε μετέχει δια της επικεφαλής του, κας Φωτεινής Βρύνα,στηνΟμάδα Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) για τη στήριξη των γυναικών προσφύγων, θύματα ή εν δυνάμει θύματα βίας και τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2103

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει τη συμπαράστασή της στον Δήμαρχο Πατρέων

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) εκφράζει την συμπαράστασή της στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κ. Πελετίδη που διώκεται γιατί εφάρμοσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν διευκόλυνε δράσεις... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1952

Ένωση Περιφερειών: Να ανασταλούν οι διαδικασίες για τους δασικούς χάρτες – Ζητά κατεπείγουσα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των κομμάτων

Να ανασταλούν οι διαδικασίες για τους δασικούς χάρτες για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί μέχρι να λυθούν τα προβλήματα τα οποία έχουν ανακύψει, ζητεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερει... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2396

Με τον Υπουργό Εσωτερικών συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Δασικοί χάρτες και νέοι αγρότες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) την προσεχή Δευτέρα 13 Φεβρο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1821

Διάλογο με τον Επίτροπο Γεωργίας ΕΕ Φ. Χόγκαν είχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Κ. Αγοραστός για κόστος παραγωγής, νέους αγρότες και τα ευρωπαϊκά προγράμματα στον αγροτικό τομέα

«Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα διατεθούν στην Ελλάδα 19,6 δις ευρώ. Υπήρξαν αργοί ρυθμοί στην υλοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης», επισήμανε ο Φ. Χόγκαν που παρέπεμψε στην ελληνική κυβέρνησ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1964

Κ. Αγοραστός: Να αποσυρθεί από το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας η ρύθμιση που καταργεί διάταξη του "Καλλικράτη"

«Με υπερσυγκέντρωση αρμοδιοτήτων στα υπουργεία… στηρίζει η κυβέρνηση την περιφερειακή ανάπτυξη και την ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης που επαγγέλλεται;» «Το Υπουργείο Παιδείας ασχολείται με τις εκδρομέ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1894

Κ. Αγοραστός: «Η ΕΕ διχάστηκε αδικαιολόγητα σε Βορρά – Νότο με την οικονομική κρίση και σε Ανατολή – Δύση με την προσφυγική»

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ ζήτησε «ανατρεπτική δημιουργική αλλαγή του μοντέλου της Ευρώπης» κατά την ομιλία του στην Επιτροπή των Περιφερειών.   «Οι Ευρωπαίοι και ειδικότερα οι Έλληνες πολίτες θέλουν ανατ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1977

Με τον Υπουργό Εσωτερικών συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Δασικοί χάρτες και νέοι αγρότες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ. Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) την προσεχή Δευτέρα 13 Φεβρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1969

Η Ένωση Περιφερειών στηρίζει τις γυναίκες πρόσφυγες, θύματα ή εν δυνάμει θύματα βίας και τα παιδιά τους

Το πρωτόκολλο συνεργασίας, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, για την παροχή υπηρεσιών σε ευάλωτες ομάδες του προσφυγικού πληθυσμού, όπως είναι οι γυναίκες πρόσφ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2186

Oμιλία Προέδρου ΕΝΠΕ για Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Κ. Αγοραστός: «Ένα Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας δεν μπορεί να εξαντλείται σ' ένα πολιτιστικό κέντρο» Μήνυμα ότι τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) «πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 26 από 26