Αρχείο Δελτίων Τύπου

Απρίλιος 2017

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 18 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2197

Επίσκεψη Προέδρου Ένωσης Περιφερειών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Συνάντηση Κ. Αγοραστού - Γ. Χατζημάρκου

Ο ρόλος των Περιφερειών στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, βασικό θέμα στη συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Κ. Αγοραστού με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο, στη Ρόδο.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2187

O Yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου θα μετάσχει αύριο, Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 14.00 στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γρα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2303

Σύσκεψη εργασίας Ε.Αποστόλου με ΔΣ Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Την προκήρυξη εντός του 2017 του μεγαλύτερου μέρους των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20 συνολικού προϋπολογισμού περί τα 3 δις ευρώ έχει δρομολογήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2150

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας την Τετάρτη 26 Απριλίου.  Συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 11.30 το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (Ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2351

Δήλωση Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστού για απώλεια αξιωματικών

Δήλωση Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστού για τους αξιωματικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός π... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2129

Ευχές Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστα Αγοραστού

Ευχές Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστα Αγοραστού.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2209

Στη Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Κ. Αγοραστός

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός παρέστη σήμερα στην κοινή συνεδρίαση της  Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2327

Ένωση Περιφερειών σε Υπουργό Εσωτερικών: «Από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση: Να γίνει πράξη η Ελλάδα των Περιφερειών»

Η ΕΝΠΕ επέδωσε στον Π. Σκουρλέτη αναλυτικό υπόμνημα με αλλαγές και πρόσθετες διατάξεις για να συμπεριληφθούν στο λεγόμενο «πολυνομοσχέδιο» του Υπουργείου Εσωτερικών. Την αναγκαιότητα να μετεξελιχθεί ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2692

Ένωση Περιφερειών σε Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης: «Να επιταχυνθεί ο ρυθμός υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και να εκχωρηθούν οι πόροι στις Περιφέρειες»

Στο ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών θα μετάσχει ο Ε. Αποστόλου για να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στα ζητήματα που τέθηκαν. Κ. Αγοραστός: «Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες της αγωνίας και της ανησυχίας τω... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2123

Με τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου και Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη συναντάται η Ένωση Περιφερειών τη Μεγάλη Δευτέρα

Στις 12.30 το μεσημέρι η Ένωση Περιφερειών θα συναντηθεί με τον κ. Ε. Αποστόλου με αντικείμενο την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20 (η συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Α... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2186

Κ. Αγοραστός: «Να ενσωματωθούν κι άλλες προτάσεις της Ένωσης Περιφερειών στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για να αρθούν δυσλειτουργίες»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός δήλωσε στην ιστοσελίδα tovima.gr σχετικά με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2048

Ομιλία της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Φ. Βρύνα σε ημερίδα για τη φιλοξενία γυναικών προσφύγων και των παιδιών τους

Η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κα Φωτεινή Βρύνα, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε) κ. Κώστα Αγοραστό, συμμετείχ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2205

Με τον Υπουργό Εσωτερικών συναντάται η ΕΝΠΕ τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου-Συνεδρίαση Δ.Σ.

Με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη συναντάται η Ένωση Περιφερειών τη Μεγάλη Δευτέρα. Την ίδια ημέρα συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΝΠΕ για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών. Συνάντηση με τον Υ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2107

Συνάντηση Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά – Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Κ. Αγοραστού για τα Περιφερειακά ΜΜΕ

Ν. Παππάς: «Με τη ρύθμισή μας, γίνεται υποχρεωτική η καταβολή του 30% της κρατικής διαφήμισης στα μέσα της περιφέρειας» Κ. Αγοραστός: «Τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης ασκούν πολυεπίπεδο ρόλο» Ο Υπ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2274

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Να επανέλθει στο φυσικό της χώρο, το Υπουργείο Παιδείας, η αρμοδιότητα της στέγασης και της κάλυψης των λειτουργικών δαπανών των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ... διαβάστε περισσότερα..

Ενημερωτικό υλικό
2433

Πρωτόκολλο Συνεργασίας

Πρωτόκολλο συνεργασίας για την υιοθέτηση κοινού πλαισίου διαδικασιών εντοπισμού, παραπομπής και φιλοξενίας, αλλά και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και δράσεων σε γυναίκες πρόσφυγες θύματα ή εν δυνά... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2134

Κ. Αγοραστός στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ: «Ο διάλογος για το τι Αυτοδιοίκηση θέλουμε, είναι ουσιαστικά διάλογος για το τι Ελλάδα θέλουμε»

«Ο διάλογος για το τι Αυτοδιοίκηση θέλουμε, είναι ουσιαστικά διάλογος για το τι Ελλάδα θέλουμε», επισήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστό... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2192

Κ. Αγοραστός στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς: «Τυποποίηση, ταυτότητα και μάρκετινγκ με όρους διεθνής αγοράς για να αυξηθεί η προστιθέμενη αξία του ελαιολάδου»

Η εποχή του «τενεκέ» πρέπει να περάσει στην ιστορία» «Θα πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν γίνεται το προϊόν όλων να πωλείται 100 λίρες στα Χάροντς» Το τρίπτυχο «τυποποίηση, δημιουργία... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 18 από 18