Αρχείο Δελτίων Τύπου

Αύγουστος 2017

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 8 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2828

Δήλωση του Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην εκδήλωση παρουσίασης της «Εθνικής Στρατηγικής για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019»

Δήλωση του Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην εκδήλωση παρουσίασης της «Εθνικής Στρατηγικής για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019» Κ. Αγοραστός: «Πολίτες με δικαιώματα κι όχι μόνο με απαγορε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2432

Κ. Αγοραστός "Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας"

Κ. Αγοραστός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα  την επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔήλωση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού:«Καταδικάζουμε ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2684

K. Αγοραστός: "Στο στρατηγικό σχεδιασμό τους, πολύ πριν τις πυρκαγιές, Περιφέρειες έχουν εντάξει δράση προκειμένου το Πυροσβεστικό Σώμα με πόρους του ΕΣΠΑ να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό του"

Δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Εμείς μιλάμε με έργα. Διότι μόνον τα έργα λένε πάντα την αλήθεια»  «Στις Περιφέρειες διαχειριζόμαστε το 30% περίπου του ΕΣΠΑ και ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2592

Κ. Αγοραστός: «Στις Περιφέρειες πρεσβεύουμε την Αυτοδιοίκηση της συνεργασίας, της συνέργειας, της δημιουργικότητας, της αγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας

Δήλωση Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης του Αλμυρού: «Είναι τώρα η ώρα για επανάσταση στον τόπο μας: τολμηρή αποκέντρωση σε συνδυασμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2637

Ένωση Περιφερειών: "Πρωτοφανές θεσμικό ατόπημα από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ"

Κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει τη σημερινή δήλωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, ο Προέδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός επισήμανε: "Πρόκειται για ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2891

Κ. Αγοραστός στον «REAL FM»: «Τους τελευταίους 20 μήνες, έχει χαθεί διάστημα άνω των 11 μηνών χωρίς να δημοπρατούνται δημόσια έργα»

«Οι δημοπρασίες έργων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) πρέπει να ξεκινήσουν στις 20 Οκτωβρίου 2017, όπως άλλωστε προέβλεπε ο Νόμος 4472/... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2824

Κ. Αγοραστός: Από τις 20 Οκτωβρίου 2017 να ξεκινήσουν οι δημοπρασίες δημοσίων έργων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας επισημαίνει ότι η αιφνιδιαστική μετατόπιση της ημερομηνίας έναρξης στις 25 Ιουλίου «προκαλεί σημαντικά προβλήματα στην πραγματική οικονομία και απώλεια θέσεων... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2482

Ένωση Περιφερειών για φέτα: «Να διασφαλιστεί η ελληνικότητα και να αποτραπεί η χρήση του ονόματος από άλλες χώρες, εντός και εκτός ΕΕ»

Η Ένωση Περιφερειών ζητεί αναπροσαρμογή του νομοθετικού πλαισίου και αυστηρούς ελέγχους για την προστασία της φέτας και στην εσωτερική αγορά, στηρίζει τη Διεπαγγελματική φέτας κρίνοντας απαραίτητο να ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8