Αρχείο Δελτίων Τύπου

Σεπτέμβριος 2017

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 9 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2994

Συνάντηση Περιφερειαρχών με Αλ. Χαρίτση - Δηλώσεις Κ. Αγοραστού

  Κ. Αγοραστός: «Ανοίγει ο δρόμος για τις δράσεις επιχειρηματικότητας των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ) ύψους 1 δις ευρώ»   Οι Περιφερειάρχες συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2727

Με τον Αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτση συναντώνται οι Περιφερειάρχες αύριο Πέμπτη 28-9 στις 12 το μεσημέρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με τον Αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτση συναντώνται οι Περιφερειάρχες αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι Στο επίκεντρο της συνάντησης η πορεία υλοποίησης των Περιφερειακών... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2722

Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστού στην Οικονομική Επιτροπή της ΕτΠ

Κ. Αγοραστός: «Απευθείας σύνδεση και χρηματοδότηση των Περιφερειών από την ΕΕ και όχι με bypass μέσω των εθνικών κρατών» Ομιλία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών στην επιτροπή οικονομικής πολιτικής... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
4187

Δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας μετά τη συνάντηση του ΔΣ της ΕΝΠΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη

Κ. Αγοραστός «Οι Περιφέρειες εκπέμπουν SOS, το κεντρικό κράτος δεν είναι συνεπές στις υποχρεώσεις του για τη χρηματοδότησή τους» «Οι Περιφέρειες εκπέμπουν SOS, το κεντρικό κράτος δεν είναι συνεπές ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
4572

Με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Με τον  Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας. Στο επίκεντρο τα οικονομικά της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Νωρίτερα θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΝΠΕ. Με τον Υπουργό Ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3792

Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ: Παραμένουν αναξιοποίητα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ με ευθύνη του κεντρικού κράτους

Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών ζητεί συνάντηση με τις πολιτικές ηγεσίες του καθ' ύλην αρμόδιου Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και των συναρμόδιων Υπουργείων, Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμω... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3930

Σε οικονομική ασφυξία οι Περιφέρειες - Ζητούν χρηματοδότηση των δράσεων Πολιτικής Προστασίας

Σε οικονομική ασφυξία οι Περιφέρειες λόγω συνεχούς υποχρηματοδότησης και διαρκούς εκχώρησης αρμοδιοτήτων χωρίς τους αναλογούντες πόρους Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών ζητεί επειγόντως συνάντηση με το... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3317

Το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας απέτισε φόρο τιμής στο Σταμάτη Γκάβαλη

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη των Περιφερειακών Συμβούλων Θεσσαλίας Γεωργίας Κό... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2881

Προγράμματα ΕΣΠΑ, πολιτική προστασία και Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προγράμματα ΕΣΠΑ, πολιτική προστασία και Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου Η πορεία υλοποίησης των Περιφερειακών Επ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 9 από 9