Αρχείο Δελτίων Τύπου

Νοέμβριος 2017

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 15 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2604

Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστού στο Συνέδριο ΚΕΔΕ

Κ. Αγοραστός στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Ήρθε η ώρα για «καθαρή» έξοδο της Αυτοδιοίκησης από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του κεντρικού κράτους» «Περιφέρειες και Δήμοι να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για να... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3136

«Η ανοχή είναι συνενοχή», το μήνυμα ΕΝΠΕ, Τομέα Ισότητας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά γυναικών

 «Η ανοχή είναι συνενοχή», το μήνυμα ΕΝΠΕ, Τομέα Ισότητας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά γυναικών «Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες, αποφασίζουν να... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2578

Συνέντευξη Κ. Αγοραστού στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"

 Κώστας Αγοραστός: Φόβος ακυβερνησίας από την απλή αναλογική Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» Εκρηκτικό μείγμα κινδύνων όπως ακυβερνησία, εύθραυστες πλ... διαβάστε περισσότερα..

Διακηρύξεις
3613

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και  απομαγνητοφώνησης πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) Αθήνα: 23-11-2017 Α.Π.: 1... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2664

Συνάντηση με τους Υπουργούς Οικονομικών & Εσωτερικών ζητά το ΔΣ της ΕΝΠΕ

  Μειωμένη κατά 401 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με τους θεσμοθετημένους πόρους η χρηματοδότηση των Περιφερειών από τον προϋπολογισμό 2018 Συνάντηση με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών ζητά το... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2679

Συνάντηση Κ.Αγοραστού και Σ.Αρναουτάκη με τον Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Π. Κορκολή

 Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών όπου συζητήθηκε το θέμα του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων των Περιφερειών για το έτος 2018,  συναντήθηκαν σήμερα 23/11/2017 ο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2265

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: Να προχωρήσουν άμεσα τα μέτρα για την ουσιαστική ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική

Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αττική εκφράζουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και παράλλη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2624

Δηλώσεις Προέδρου ΕΝΠΕ για τον προϋπολογισμό

Κ. Αγοραστός: «Αυτοκαταστροφική η απόφαση της κυβέρνησης να περικόψει κατά 20% το ήδη περικεκομμένο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων των Περιφερειών» Προϋπολογισμός 2018 και 5ο συνέδριο της Ένωσης Περιφ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2394

Δήλωση Προέδρου ΕΝ.Π.Ε. Κ. Αγοραστού για τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική

Κ. Αγοραστός: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική»   ««Αυτές τις δύσκολες ώρες δεν χρειάζονται λόγια αλλά πράξεις: να παρα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2887

Στη Συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου στη Λευκωσία παρέστη σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. Κ. Αγοραστός

 Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας  στηρίζει ολόθερμα τις προσπάθειες για δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό Στη Συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου στη Λευκωσία παρέστη σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Περι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2559

Στη συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου θα παραστεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστός

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μεταβαίνει αύριο, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στην Κύπρο προκειμένου να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό στ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
4809

Πανελλήνιο Συνέδριο Aιρετών Γυναικών "Ισότητα στην Αυτοδιοίκηση"

Να εφαρμοστεί στην πράξη η ισότητα των φύλων Σε όλες τις πολιτικές και τα χρηματοδοτικά προγράμματα, το μήνυμα του Πανελληνίου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών, που διοργάνωσαν η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
4597

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Να εφαρμοστεί στην πράξη η ισότητα των φύλων Σε όλες τις πολιτικές και τα χρηματοδοτικά προγράμματα, το μήνυμα του Πανελληνίου  Συνεδρίου  Αιρετών Γυναικών, που διοργάνωσαν η Ένωση Περιφερειών Ελλάδα... διαβάστε περισσότερα..

Υπομνήματα
7944

ΥΠΟΜΝΗΜΑ επί του σχεδίου νόμου με τίτλο: «Άσκηση Υπαιθρίων Εμπορικών Δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις»

Επί του Σχεδίου Νόμου, με τίτλο: «Άσκηση Υπαιθρίων Εμπορικών Δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις», θέτουμε υπ’ όψη σας τις ακόλουθες απόψεις και προτάσεις... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2700

Κ. Αγοραστός στη Βουλή: «Άκρως γραφειοκρατικό για τον πολίτη το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας διαβεβαίωσε «τους ανθρώπους του μόχθου» που τάσσονται υπέρ του να παραμείνουν στις Περιφέρειες οι αρμοδιότητες αδειοδότησης ότι «οι Περιφέρειες πρέπει και θα ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 15 από 15