Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάρτιος 2011

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 10 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2335

Επιστολή στον ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ. κ. Γ. Ραγκούση για τη σύσταση μεικτής επιτροπής

Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Σγουρός στον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ραγκούση για τη σύσταση μεικτής επιτροπής ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2251

Επιστολή προς Περιφερειάρχες για την καταγραφή προβλημάτων από ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Σγουρός στους αιρετούς Περιφερειάρες της χώρας σχετικά με την την καταγραφλη των προβλημάτων που προκύπτου... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2320

Επιστολή προς Περιφερειάρχες για σύσταση μεικτών επιτροπών ΠΕΚΑ

Aθήνα, 21 Mαρτίου 2011 Α.Π. 157 Προς: Κ.κ. Περιφερειάρχες Μέλη Διοικούσας Επιτροπής   Αγαπητοί συνάδελφοι, Όπως αποφασίσαμε στη συνάντησή μας την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011  με την Υπουργό Περ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2393

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, θα συναντηθούν οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 και ώρα 14:30 στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι 13 Περιφερειάρχες θα έ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2608

Υπόμνημα στην Υπουργό ΠΕΚΑ κα Τίνα Μπιρμπίλη

Αθήνα,  18 Μαρτίου 2011 Α.Π.: 154                                                Προς:                                                                Κα Τίνα Μπιρμπίλη                              ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2604

Αποτελέσματα συνάντησης Περιφερειαρχών με την ΥΠ.Π.Ε.Κ.Α.κα Τ. Μπιρμπίλη

Τα ζητήματα που απασχολούν τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδος, στα πρώτα βήματα εφαρμογής του Καλλικράτη συζήτησαν οι  Περιφερειάρχες της χώρας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργεια... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2581

Συνάντηση με ΥΠ.Π.Ε.Κ.Α. κα Τίνα Μπιρμπίλη

Με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τίνα Μπιρμπίλη θα συναντηθούν οι 13 Αιρετοί Περιφερειάρχες την Παρασκευή 18/03/2011 και ώρα 9:30 με αντικείμενο θέματα Υπουργείου Π.Ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2521

Επιστολή στην Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κα Λ. Κατσέλη

Αθήνα, 15  Μαρτίου 2011Α.Π.:  151Προς κα Λούκα ΚατσέληΥπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Κυρία Υπουργέ, Σας στέλνουμε συνημμένα ορισμένες παρατηρήσεις και προτάσεις στα τρία κείμενα που μα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2709

Αποτελέσματα συνάντησης Περιφερειαρχών με Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι 13 Περιφέρειες στα πρώτα βήματα εφαρμογής του «Καλλικράτη» συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2572

Συνάντηση με Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου

Με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου θα συναντηθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝ.Π.Ε. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας θα θέσουν... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 10 από 10