Αρχείο Δελτίων Τύπου

Μάρτιος 2014

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 15 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
1959

Χαιρετισμός του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. & Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού στο Συνέδριο του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων

Στην ιδιαίτερη σημασία του ρόλου που διαδραματίζει ο Περιφερειακός Τύπος και στην αναγκαιότητα στήριξής του με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. & Περιφερειάρχης Αττικ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2107

Αναβολή Γενικής Συνέλευσης ΕΝΠΕ

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 και ώρα 18.00 η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, αφού κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Προεδρείο διαπίστωσε την έλλειψη απαρτίας. Η συνεδρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2081

Αναβολή Συνέντευξης τύπου ΕΝΠΕ-Lets Do it Greece

Η αυριανή συνέντευξη τύπου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Οργανωτικής Επιτροπής Εθελοντών του Let's do it Greece για την επίσημη έναρξη της εθελοντικής εκστρατείας για το 2014 αναβάλλεται για... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2084

Συνέντευξη τύπου EΝΠΕ - Let's do it Greece

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Οργανωτική Επιτροπή Εθελοντών του Let's do it Greece, σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου για την επίσημη έναρξη της εθελοντικής εκστρατείας για το 2014.   Η Συ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2063

Την απόσυρση του σχεδίου νόμου για τη "μικρή ΔΕΗ" ζητά η ΕΝΠΕ

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράστηκε η αντίδραση των παρόντων μελών και του Προέδρου στο σχέδιο νόμου για τη «Δημιουργία νέας καθετοποιημένης... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2108

Πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή της, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014,στην Αθήνα, στα γραφεία της ΕΝ.Π.Ε., Μεσογείων 15, 4ος όροφος. Οι εργασίες της Γεν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2770

Δελτίο Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη,... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2034

Γιάννης Σγουρός προς Barroso και Valcarcel "Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο"

Σύνοδος Ολομέλειας - Συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης  Γιάννης Σγουρός προς Barroso και Valcarcel: «Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο, λένε οι έλληνες πολίτες στην πολιτική εξουσία. Σας μεταφέρω αυ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2105

Barroso και Valcárcel συγχαίρουν Σγουρό

Στην 6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Κορυφής των Περιφερειών και των Πόλεων που ολοκλήρωσε τις εργασίες της σήμερα στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. José Manuel Durão Barroso, και ο Πρόεδρος τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2230

6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Περιφερειών και Πόλεων 7-8 Μαρτίου

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές προγραμματισμένες για τον Μάιο 2014, η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι αναμένοντας τους πολίτες της να αποφασίσουν για το μέλλον της. Η ΕΕ βρίσκεται αντιμέτωπη μ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2078

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού και του Προεδρείου της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η δάδα που το 2004 μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν το δώρο που πρόσφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στον Πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Έ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2008

Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχη Αττικής και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών Γιάννη Σγουρού

Στην ομιλία του κατά την εναρκτήρια συνεδρία της 6ης Ευρωπαϊκής Διάσκεψης των Περιφερειών και των Πόλεων, που διεξάγεται σήμερα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχης Αττικής... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2134

Τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2014  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι εκλεγμένες γυναίκες-δημότισσες του Δήμου Θέρμης στην Α'βάθμια και Β'βάθμια Αυτοδιοίκηση, με τη συνεργασία φορέων και δομών ισότητας, ανάμεσα στις οποίες κα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2119

Μήνυμα Προέδρου ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρού στο έντυπο της ΕτΠ

Μήνυμα του κ. Ιωάννη Σγουρού, επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών, Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου της ΕΝ.ΠΕ στο έντυπο της Επιτροπής των Περιφερειών (τεύχος Ιανου... διαβάστε περισσότερα..

Μελέτες και Προγράμματα
6602

Νέο σύστημα κατανομής των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) στις Περιφέρειες

Η διασφάλιση της οικονομικής αυτοτέλειας των Περιφερειών συναρτάται άμεσα με την απόδοση σε αυτές των πόρων που δικαιούνται από την Κεντρική Κυβέρνηση. Πόροι που είναι αναγκαίοι για την κάλυψη του κόσ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 15 από 15