Αρχείο Δελτίων Τύπου

Οκτώβριος 2014

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 8 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2068

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε. και πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του.

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Σήμερα συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και στην πρώτη του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να ζητηθούν συναντήσεις με ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2114

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση με τη γραμματέα του περιφερειακού συμβουλίου και περιφερειακή σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 τα στελέχη του Γραφείου Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τη γραμματέα του περιφ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2094

Εκλογή Προεδρείου Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος συμβούλου κ. Κόκκινου Χαράλαμπου, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα Μέλη  του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. με  θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2081

Δήλωση Γ. Σγουρού σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου στην ΕΝ.ΠΕ.

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας προεξάρχουσας της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, σχετικά με τις εκλογές για την ανά... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2056

Εκλογές Προεδρείου και Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝ.Π.Ε.

Εξελέγη το νέο Προεδρείο και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Πρόεδρος εξελέγη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός. Α' Αντιπρόεδρος ο Περιφερειακός Σύμβουλος ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2343

Εκλογές στην ΕΝ.Π.Ε.

12 Οκτωβρίου 2014 Εκλογές στην ΕΝ.Π.Ε. Ολοκληρώθηκαν  απόψε το βράδυ οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη των 12 μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των 5 μελών του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περ διαβάστε περισσότερα..

Συνέδρια και Εκδηλώσεις
4401

Γενική Συνέλευση Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος

Στις 12 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η Γενική Συνέλευση Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος   ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2237

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Εκλογή Μελών Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 08:30 π.μ. στο αμφ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8