Αρχείο Δελτίων Τύπου

Νοέμβριος 2014

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 19 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2412

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση με περιφερειακή σύμβουλο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 τα στελέχη του Γραφείου Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με την περιφερειακή σύμβο... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2253

Πρόσκληση σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών - Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πρόσκληση σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών - Περιφέρεια Πελοποννήσου  ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2117

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΝΠΕ με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΝΠΕ με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.  Αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΝΠΕ συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2192

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 24-11-2014 Α.Π.: 1409    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας της ΕΝ.Π.Ε.  Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2109

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 24-11-2014 Α.Π.: 1410    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.)  Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2084

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 24-11-2014 Α.Π.: 1411    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.)  Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2163

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης πρακτικών Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 24-11-2014 Α.Π.: 1408    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και  απομαγνητοφώνησης πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
3623

Άρθρο για τη βία κατά των γυναικών

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών Παρά το γεγονός ότι η βία κατά των γυναικών υπάρχει ανέκαθεν, μόλις τη δεκαετία του '90 αναδείχτηκε ως πρόβλημα από τη Διεθνή Κοινότητα. ... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2411

Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ        Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήλωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου - Πρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1955

Συνάντηση ΔΣ ΕΝΠΕ με Υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Σκρέκα

Σε κλίμα συνεργασίας έγινε η σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα και το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρο Ευσταθόπουλο που είχε ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2267

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση της περιφερειακής συμβούλου και γραμματέως του περιφ. συμβουλίου Αττικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Βία κατά των Γυναικών

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 τα στελέχη του Γραφείου Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, η γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και περιφερειακή σύμβ... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2197

Άρθρο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Αύριο Τρίτη 25 Νοεμβρίου, η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Η 25η Νοεμβρίου καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και είναι αφιερω... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2419

Δελτίο Τύπου της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (24/11/2014) Η βία κατά των γυναικών συνιστά κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έ... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2114

Πρόσκληση σε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών - Περιφέρεια Αττικής

Πρόσκληση σε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (23/11/2014) - Περιφέρεια Αττικής  ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2201

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΕΝ.Π.Ε. παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) συνεδρίασε σήμερα παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου, του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη και του Υφυπουργο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2047

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κ. Αγοραστός στην παρουσίαση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στο Υπ. Εργασίας

«Όλοι μας σε όλα τα επίπεδα, κεντρική κυβέρνηση, αυτοδιοίκηση, παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς, είναι ανάγκη να ιεραρχήσουμε την αύξηση της απασχόλησης ως απόλυτη προτεραιότητα, να ενώσουμε τις δυνά... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2066

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝΠΕ, Κ. Αγοραστού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο

Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, στην Ιερά Αρχιεπ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2109

Δηλώσεις Προέδρων ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ

Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών κ. Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο  της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Γιώργο Πατούλη. Μετά τη συνάντηση,... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2210

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής

Την Παρασκευή 07 Νοεμβρίου 2014 το Γραφείο Δικτύωσης-Προώθησης της Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 19 από 19