Αρχείο Δελτίων Τύπου

Απρίλιος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 16 Δελτία Τύπου.

Δελτία Τύπου
2091

Υπόμνημα της ΕΝ.Π.Ε. στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Βουλής

Υπόμνημα επί των διατάξεων του νομοσχεδίου με τίτλο  «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις», κατέθεσε στη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2002

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε.

Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2260

Συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό με θέμα την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Περιφερειών στην ΤτΕ

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κώστα Αγοραστού μετά τη συνάντηση.  https://www.youtube.com/watch?v=5aODEK_l4HE  Επίσης δείτε την αναφορά του Αλ. Τσίπρα στο μεταναστευτικό κατά την υπο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2152

Συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό

Τo Σάββατο 25 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί, μετά από αίτημα του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1997

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΝΠΕ

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κώστα Αγοραστού, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με μοναδικό θέμα την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομέν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2044

Κοινή συνεδρίαση των ΔΣ της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ

Κοινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη σύσκεψη της ΕΝΠΕ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα στα γραφεία της ΚΕΔΕ.Αντικείμενο θα ειναι η στάσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2075

Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

H αυτοδιοίκηση, όπως και στο παρελθόν, έχει δείξει ότι είναι πρόθυμη να συμβάλει στις εκρηκτικές ανάγκες της πατρίδας και της κοινωνίας μας. Είναι συνεπώς αυτονόητο ότι σε συνεργασία με την Κυβέρνηση... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2097

Δήλωση της εκπροσώπου της ΕΝΠΕ κας Χριστιάνας Καλογήρου για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Ως κίνηση πανικού της Κυβέρνησης  για την αντιμετώπιση του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται, χαρακτήρισε η εκπρόσωπος  της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης  Βορείου  Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογηρου, κατά τη διάρκε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2124

Δήλωση του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κώστα Αγοραστού για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Με αφορμή τη σημερινή πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αφορά την υποχρεωτική μεταφορά  των ταμειακών διαθεσίμων των Περιφερειών στην Τράπεζα της Ελλάδας ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2039

Συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νίκο Βούτση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νίκο Βούτση.  Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2071

Συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί, μετά από αίτημα του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2061

Συνάντηση της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. με την Διοίκηση του Ο.Κ.Α.Α.

Πραγματοποιήθηκε χθες Μ. Δευτέρα 06-04-2015, με πρωτοβουλία της Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, κα. Φωτεινής Βρύνα, ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2300

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας με τη Διοίκηση του Ο.Κ.Α.Α.

Πραγματοποιήθηκε χθες Μ. Δευτέρα 06-04-2015, με πρωτοβουλία της Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, κα. Φωτεινής Βρύνα, ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2101

Συνάντηση ΕΝ.Π.Ε. με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη

Αθήνα, 3 Απριλίου 2015  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Συνάντηση ΕΝ.Π.Ε. με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη.  Η από 2/4/15 απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2205

Συνεδρίαση Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε. στα γραφεία της στην Αθήνα. Το Εποπτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τoν Οικονομικό Απολογισμό 2014 - Ισολογισμό. Παρόντες ήτα... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 16 από 16