Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιούνιος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 19 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2049

Ψήφισμα του Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε . - ΝΑΙ στην Ευρώπη

Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: ΝΑΙ στην Ευρώπη.  Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζοντας την αγωνία των συμπολιτών μας για επιστροφή ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2157

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΝΠΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Αντιπροσωπεία της ΕΝΠΕ θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 17.30 με τον Πρ... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
3395

Συνάντηση των ΠΕΠΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Γραφείο Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. προσκαλεί τις Περιφερειακές Επιτροπές Ισότητας, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (Μεσογείων 15, 4ος όροφος) ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1964

Έκτακτη Συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με θέμα τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Δελτίο Τύπου  Έκτακτη Συνεδρίαση του ΔΣ της  Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με θέμα τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 12.00 συγκαλείται εκτάκτως το Διοικητικό Συμβο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2255

Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CRPM στο Ναύπλιο

 Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επιτροπής  2-3 Ιουλίου 2015 Τοποθεσία: Φουγάρο Ναύπλιο Ασκληπιού 98, 21100 Ναύπλιο τηλ. 27520-47300 www.nafplio.gr Η Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής Επι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2067

Δέσμη ρηξικέλευθων προτάσεων από τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ για την ομαλή ολοκλήρωση του παλιού και την εκκίνηση του νέου ΕΣΠΑ

Δέσμη ρηξικέλευθων προτάσεων που θα διασφαλίσουν αφενός την ομαλή ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ, αλλά και την ταχύτερη και χωρίς προβλήματα εκκίνηση της νέας προγραμματικής περιόδου, έθεσε ο Πρόεδρος ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2156

Συνάντηση ΔΣ ΕΝΠΕ με Αναπ. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Τσιρώνη

Αύριο, Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΕΝΠΕ με τον Αναπλ. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη. Αντικ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2034

Ευχαριστήρια επιστολή της Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Πρόεδρο της ΕΝ.Π.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ευχαριστήρια επιστολή της Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστό.   Βέβαια πως μέσα από τη συνεργασία και τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2065

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝΠΕ και των Περιφερειαρχών με την Αν. Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του προέδρου της ΕΝΠΕ και των Περιφερειαρχών με την αναπληρωτή Υπουργό Τουρισμού για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό.Κώστας Αγοραστός: «Ο Τουρισμός είναι το δυνα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2016

Με τον Γεν. Γραμματέα Διοικητικής Ανασυγκρότησης Δημήτρη Τσουκαλά, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός

Με τον Γεν. Γραμματέα Διοικητικής Ανασυγκρότησης Δημήτρη Τσουκαλά, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, την Τρίτη 16 Ιουνίου για θέματα που αφορούν το ρόλο των περιφερειών στο σχεδιασμό κ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3029

Δελτίο Τύπου

Η επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα Φωτεινή Βρύνα, θα είναι ομιλήτρια με θέμα: «Ο ρόλος των Περιφερειών στην προώθηση της Ισότητας των Φύλων», στις ημερίδες με ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2283

Δελτίο Τύπου για την Αιμοδοσία των Μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που συνδιοργάνωσε η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), ο Τομέας Ισότητας της ΕΝΠΕ, η Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2226

Δελτίο Τύπου για την Ομιλία της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας στις Ημερίδες με θέμα "Πολιτικές ισότητας των φύλων στην τοπική αυτοδιοίκηση"

Η επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα Φωτεινή Βρύνα, θα είναι ομιλήτρια με θέμα: «Ο ρόλος των Περιφερειών στην προώθηση της Ισότητας των Φύλων», στις ημερίδες με ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1969

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Επίτροπο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Επίτροπο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο θα γίνει αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου στα Γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην ... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
2918

Αιμοδοσία των Μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Στο πλαίσιο της αιμοδοσίας που έχει προβλεφθεί για τη δημιουργία τράπεζας αίματος στο Κέντρο Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς»... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1951

Με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός

Με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2377

Δελτίο Τύπου για τη Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συνάντηση της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. και των στελεχών του Γραφείου με την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πιερίας ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2159

Συγχαρητήρια του Προέδρου της ΕΝΠΕ στην Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για την εκλογή της σε θέση Αντιπροέδρου της Διάσκεψης της CPMR

Πρώτη Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας της Διάσκεψης των Παράκτιων και Απομακρυσμένων Περιοχών της Ευρώπης (CPMR) εκλέχθηκε την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 η Περιφερειάρχης Βορείο... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2112

Συγχαρητήρια του Προέδρου της ΕΝΠΕ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για την εκλογή του στη θέση Πρόεδρου της Διαπεριφερειακής Ομάδας «Αδριατική-Ιόνιο» της ΕτΠ

Πρόεδρος της Διαπεριφερειακής Ομάδας «Αδριατική-Ιόνιο» της Επιτροπής των Περιφερειών εξελέγη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας.  Πρόκειται για την πρώτη «μακροπεριφερειακή στρατ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 19 από 19