Αρχείο Δελτίων Τύπου

Νοέμβριος 2015

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 15 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2146

Κοινή συνέντευξη τύπου Αγοραστού-Γαλιατσάτου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, αμέσως μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης της Ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1978

Στο πλευρό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων η ΕΝΠΕ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, που συνεδρίασε στη Λευκάδα την 27η Νοεμβρίου 2015, υιοθέτησε ψή... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2149

Απόφαση της 3ης Γενικής Συνέλευσης της ΕΝ.Π.Ε. στη Λευκάδα

Απόφαση της 3ης Γενικής Συνέλευσης  της ΕΝ.Π.Ε.   Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να ζητήσει άμεση συνάντηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Πρωθυπουργό, διότι μόνο αυτός μπορεί να δώσει λύση: ... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
5938

Εκδήλωση με θέμα "Η καταπολέμηση της έμφυλης βίας"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), ο Τομέας Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. και η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2008

Αντίθετος στη φορολόγηση του κρασιού ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθετα αντίθετος στην επιβολή φόρου στο ελληνικό κρασί εμφανίζεται με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2210

Τοποθέτηση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020

Ειλικρινή συνεργασία απ' όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ομαλή ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ με σωστή διαχείριση των πόρων του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων για το 2016, αλλά και για την κά... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2243

Στη Λευκάδα η 3η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα, η 3η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Το πρόγραμμα της συνέλευσης έχει ως εξής: 8:30 - 9:30   Διαπίστευση - Εγ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2042

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 5-11-2015 Α.Π.: 1211    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.). Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2215

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.

Αθήνα: 5-11-2015 Α.Π.: 1209    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και  απομαγνητοφώνησης πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2065

Με αντιπροσωπεία κτηνοτροφικών φορέων της χώρας συναντήθηκε το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ

Την ανάγκη μεταρρυθμίσεων οι οποίες όμως δε θα οδηγήσουν σε υπέρμετρη επιβάρυνση των παραγωγικών τάξεων οι οποίες δημιουργούν τον εθνικό πλούτο και την ανάπτυξη στη χώρα, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2065

Συνάντηση ΕΝΠΕ-Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Στις επιτυχείς προσπάθειες που κατέβαλε σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση έργων μέσω του τρέχοντ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1995

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Τομέα Ισότητας της ΕΝΠΕ για την Ίση Αμοιβή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Ίση Αμοιβή και θέμα: «Ισότητα αμοιβών ανάμεσα στα δύ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
2289

Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση με θέμα "Ισότητα αμοιβών ανάμεσα στα δύο φύλα - Υπάρχει;"

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Ίση Αμοιβή και θέμα: «Ισότητα αμοιβών ανάμεσα στα δύο φύλα - Υπάρχ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2185

Εμμένει στην απόσυρση της διάταξης για τα απορρίμματα η ΕΝΠΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Πολιτική απόφαση η διαχείριση των απορριμμάτων με υπογραφή δύο γενικών γραμματέων.   Εμμένει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας στο αίτημα για απόσυρση άμεσα της διάταξης που περιλαμβάνεται ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2052

Απόσυρση της διάταξης που χειραγωγεί τις Περιφέρειες στο θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων ζήτησε στη Bουλή η ΕΝΠΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Να αποσυρθεί άμεσα η διάταξη που περιλαμβάνεται στο προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο και ακυρώνει την αρμοδιότητα των Περιφερειακών Συμβουλίων για την τελική έγκριση των Περιφερειακών Σχεδίω... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 15 από 15