Αρχείο Δελτίων Τύπου

Αύγουστος 2016

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 6 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2320

ΕΝΠΕ: Οι Περιφέρειες έτοιμες να αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο το 37% των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20

ΕΝΠΕ: Οι Περιφέρειες έτοιμες να αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο το 37% των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20.  «Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε κατά τον καλύτερο τρόπο για ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2066

ΕΝΠΕ: Να διατηρηθούν τα άμισθα υποθηκοφυλακεία μέχρι να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά οι πολίτες για τα ακίνητά τους

ΕΝΠΕ: Να διατηρηθούν τα άμισθα υποθηκοφυλακεία μέχρι να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά οι πολίτες για τα ακίνητά τους. Το ΔΣ της ΕΝΠΕ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την επιβάρυνση που θα επιφέ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2143

Να ανασταλεί ο νόμος για τις δημόσιες συμβάσεις μέχρι να εκδοθούν όλα τα παράγωγα νομοθετήματα καθώς τώρα δεν μπορεί να προκηρυχτεί κανένα νέο έργο

Την αναστολή εφαρμογής του νόμου 4412/2016 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)» μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης του συνόλου των παρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2009

Να παραμείνει στις Περιφέρειες η αρμοδιότητα για τη χορήγηση άδειας σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ των Δήμων και των νομικών τους προσώπων

Να παραμείνει στις Περιφέρειες η αρμοδιότητα για τη χορήγηση άδειας σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ - ΜΕΑ των Δήμων και των νομικών τους προσώπων.  Την αναμόρφωση της νομοθετικής ρύθμισης (τροπολογίας), με την οπ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1992

Η ΕΝΠΕ καλεί την κυβέρνηση να αποσυμφορήσει την κατάσταση στα νησιά και άλλες περιφέρειες από τις αυξανόμενες ροές μεταναστών - προσφύγων

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2016  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ασφυξία στα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου καθώς και σε άλλες περιφέρειες της χώρας προκαλούν οι συνεχώς αυξανόμενες ροές προσφύγων και μεταναστών το τελ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2114

ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 Αθήνα, 29 Ιουλίου 2016 Α.Π.790α                                                                                                ΔΗΜΟΣΙΑ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) προτίθετα... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 6 από 6