Αρχείο Δελτίων Τύπου

Οκτώβριος 2018

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 20 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2339

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Μανθου Μαραβελια

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Μάνθου Μαραβέλια, πατέρα του μέλους του Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε Δημήτρη Μαραβέλια, και τα ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2359

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: Επιβεβλημένη η νομοθετική πρωτοβουλία για τις άδειες οδήγησης

Ζητεί κοινή σύσκεψη με τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών και Εσωτερικών   Να παραταθεί έως το τέλος του 2018 η ισχύς του άρθρου 219 του Ν. 4512/2018 καθώς στην αντίθετη περ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2855

Στα Γιάννενα 17 και 18 Δεκεμβρίου το 6ο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Στα Γιάννενα 17 και 18 Δεκεμβρίου το 6o συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας    Στα Γιάννενα τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 6Ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Πε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2356

Περιφέρειες – Αποκεντρωμένες Διοικήσεις: Συμφωνούν στην αναγκαιότητα αποσαφήνισης αρμοδιοτήτων και τυποποίησης σύνθετων διαδικασιών

Στο ΔΣ της ΕΝΠΕ μετείχαν οι συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων   Στην αναγκαιότητα αποσαφήνισης αρμοδιοτήτων και τυποποίησης σύνθετων διαδικασιών που αφορούν Περιφέρειες – Αποκεντρωμένες Διοι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2541

Πρωτοβουλίες για καταβολή εξισωτικής - ενιαία ενίσχυσης σε χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους

Πρωτοβουλία Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για να εισπράξουν την ενιαία ενίσχυση όσοι αγρότες δεν υπέβαλαν ένσταση αν και έχουν εκτάσεις εντός δασικών χαρτών   Εισηγείται τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων στ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2333

Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αύριο Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ.

Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αύριο Τρίτη   Αύριο, Τρίτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 το πρωί συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2502

Κ. Αγοραστός: «Το InvestEU σημαίνει περισσότερες επενδύσεις και θέσεις εργασίας, αύξηση του εισοδήματος των νοικοκυριών και ισχυρότερους ρυθμούς ανάπτυξης»

Κ. Αγοραστός στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Επιτροπής των Περιφερειών σήμερα στις Βρυξέλλες: «Το InvestEU σημαίνει περισσότερες επενδύσεις και θέσεις εργασίας, αύξηση του εισοδήματος τω... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2234

Κ. Αγοραστός σε ευρωπαϊκό συνέδριο στις Βρυξέλλες: «Εργαλείο για περισσότερες επενδύσεις στις κοινωνικές υποδομές το πρόγραμμα InvestEU»

Κ. Αγοραστός σε ευρωπαϊκό συνέδριο στις Βρυξέλλες: «Εργαλείο για περισσότερες επενδύσεις στις κοινωνικές υποδομές το πρόγραμμα InvestEU»   «Κάθε χρόνο για την επόμενη 10ετία χρειάζονται επενδύσεις ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2270

Σε συνέδριο στις Βρυξέλλες για τις επενδύσεις σε κοινωνικές υποδομές μιλά ο Κ. Αγοραστός την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

Σε συνέδριο στις Βρυξέλλες για τις επενδύσεις σε κοινωνικές υποδομές μιλά ο Κ. Αγοραστός   Σε ευρωπαϊκό συνέδριο στις Βρυξέλλες με θέμα «Επενδύσεις στις Κοινωνικές Υποδομές: από τις καινοτόμες ιδέες... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2687

Ταχείες διαδικασίες για τα δημόσια έργα και Δικαστήριο για απαλλοτριώσεις, πρότεινε ο Κ. Αγοραστός σε συνέδριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών

Ταχείες διαδικασίες για τα δημόσια έργα και Δικαστήριο για απαλλοτριώσεις, πρότεινε ο Κ. Αγοραστός σε συνέδριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών   «Οι μεγάλες εκπτώσεις στα δημόσια έργα θ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2201

Κ. Αγοραστός: Και αθλητικές εγκαταστάσεις στο επενδυτικό πρόγραμμα InvestEU της ΕΕ

Καταθέτει πρόταση στην Επιτροπή των Περιφερειών μετά από συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ   «Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια», τόνισε σε ομιλία του στην Επ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2194

Κ. Αγοραστός στην Επιτροπή των Περιφερειών: «Θέλουμε μια Ευρώπη που να προλαμβάνει τις κρίσεις κι όχι οι κρίσεις να την προλαβαίνουν» -είχε τετ α τετ με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι

Κ. Αγοραστός στην Επιτροπή των Περιφερειών: «Θέλουμε μια Ευρώπη που να προλαμβάνει τις κρίσεις κι όχι οι κρίσεις να την προλαβαίνουν»   Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας είχε τετ α τετ με... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2064

Κ. Αγοραστός στην ολομέλεια του ΕΛΚ της Επιτροπής των Περιφερειών: «Θέλουμε την Κοινωνική Ευρώπη όπως την οραματίστηκαν οι δημιουργοί της και την αγάπησε η ανθρωπότητα»

* «Κρίσιμο να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές οι νέοι άνθρωποι οι οποίοι είναι το οξυγόνο της ζωής και οι φορείς νέων ιδεών» *«Δυστυχώς ο ιός του αντιευρωπαϊσμού έχει διαβρώσει την εικόνα της Ευρώπης»  διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2435

Συνάντηση Φ. Βρύνα με Υφυπουργό Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη

Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για την «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας» βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η  Επικεφαλής του Γραφε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
3741

Συνάντηση Φ. Βρύνα με Υφυπουργό Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη

Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για την «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας» βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η  Επικεφαλής του Γραφε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2260

Κ. Αγοραστός στις Βρυξέλλες: «Η πολιτική Συνοχής, που ωφελεί εκατομμύρια Ευρωπαίων πολιτών στην καθημερινότητά τους, έρχεται από το παρελθόν αλλά ανήκει στο μέλλον»

Κ. Αγοραστός στις Βρυξέλλες: «Η πολιτική Συνοχής, που ωφελεί εκατομμύρια Ευρωπαίων πολιτών στην καθημερινότητά τους, έρχεται από το παρελθόν αλλά ανήκει στο μέλλον   Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερει... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2607

Στις Βρυξέλλες για την Εβδομάδα των Περιφερειών ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστός

 Στις Βρυξέλλες για την Εβδομάδα των Περιφερειών ο Κ. Αγοραστός   Στις εκδηλώσεις της Εβδομάδας των Περιφερειών, που ξεκινούν αύριο, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες  θα μετάσχει ο Πρόεδρος της Έ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2956

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστός

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστός   Για τη μη απόδοση από το κεντρικό κράτος των αναλογούντων, ανθρώπινων και οικονομικών, πόρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2540

Συνέντευξη Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ

Συνέντευξη Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ:   «Για να βγει από τη δίνη η Ελλάδα να παράξει εισόδημα, διότι σήμερα παράγει μόνο φόρους που δεν πληρών... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2202

Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συνεδριάζει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ.

Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αύριο Πέμπτη Αύριο, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 το πρωί συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 20 από 20