Αρχείο Δελτίων Τύπου

Ιούλιος 2014

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 9 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2216

Σημαντικές αλλαγές στο σ.ν. για την Ανάπτυξη των Υδατοκαλλιεργειών ζητά η ΕΝ.Π.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Σημαντικές αλλαγές στο σχέδιο νόμου για την «Ανάπτυξη των Υδατοκαλλιεργειών» ζητά η ΕΝΠΕ.  Τις θέσεις της ΕΝΠΕ επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2195

Απάντηση Προέδρου ΕΝ.Π.Ε. σε κείμενο-διακήρυξη οκτώ Δημάρχων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απάντηση Προέδρου ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού στο κείμενο - διακήρυξη των οκτώ Δημάρχων. Με αφορμή την αποστροφή, «οι εποχές που το Υπουργείο Εσωτερικών και οι Περιφέρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3105

Πρoτάσεις της ΕΝΠΕ για το "Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση 2014-2020"

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Γιάννης Σγουρός απέστειλε σήμερα στην Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Χριστοφιλοπούλου τις παρατηρήσεις και προτάσε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2144

Συλληπητήρια ΕΝΠΕ για Γενικό Γραμματέα ΥΔΜΗΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ εκφράζει την οδύνη του για τον πρόωρο χαμό του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Στεφάνου. Ο Δημήτρης... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2188

Παρέμβαση υπέρ της ΑΔΕΔΥ στο Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισαν οι 13 Περιφερειάρχες

Σε σύσκεψη των 13 Περιφερειαρχών που έγινε στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας σχετικά με την αξιολόγηση του προσωπικού των Περιφερειών αποφασίστηκε να παραστεί η ΕΝΠΕ υπέρ της ΑΔΕΔΥ κατά την ε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2188

Συνάντηση Περιφερειαρχών με Υπουργό Εσωτερικών κ. Ντινόπουλο

Η μεταφορά των μαθητών, το διατροφικό επίδομα, η μισθοδοσία των υπαλλήλων των Περιφερειών  καθώς και το ζήτημα της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας  κυριάρχησαν στην πρώτη συνάντηση που είχαν σήμερα ... διαβάστε περισσότερα..

Νέα - Ανακοινώσεις Τομέα Ισότητας
4278

Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη

Μετά την πτώση της Βαστίλης, οι εκπρόσωποι του γαλλικού λαού, αφού συγκροτήθηκαν σε Εθνική Συνέλευση και εκτίμησαν ότι η άγνοια, η λήθη και η περιφρόνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι οι αποκλειστι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2226

Δελτίο τύπου της ΕΝ.Π.Ε. για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει την αντίθεσή της στην Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «κερκόπορτα» που οδηγεί στο άνοιγμα των καταστημάτων όλες τι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1949

Πρόεδρος της ΕΝΠΕ & Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός: Σε λάθος κατεύθυνση η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Με αφορμή τη συνάντησή του με τον Σύλλογο Εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής, για το κρίσιμο θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός έκανε τ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 9 από 9