23 και 24 Νοεμβρίου του 2021 το υβριδικό Τακτικό Συνέδριο στην Αιδηψό της Βόρειας Εύβοιας με θέμα: Περιφερειακή Διακυβέρνηση

Περισσότερες φωτογραφίες από το Συνέδριο μπορείτε να δείτε εδώ.

  • Βίντεο Συνεδρίου - Ημέρα Πρώτη. Κλικ εδώ.
  • Βίντεο Συνεδρίου - Ημέρα Δεύτερη. Κλικ εδώ.

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ο Εσωτερικός Έλεγχος ως μοχλός βελτίωσης της δημόσιας διακυβέρνησης των Περιφερειών», την  Δευτέρα 13/09/2021 και ώρα: 18:00 (Αίθουσα Β’ «Ν. Γερμανός», περίπτερο 8, 2ος όροφος).

Στο επίκεντρο της ημερίδας θα βρεθούν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα οι 13 Περιφέρειες της χώρας και ο αναπτυξιακός τους ρόλος, ιδιαίτερα εν όψει της ενεργοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης.

Περισσότερα...

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και από ώρα 10:30 έως ώρα 21:00 στην Αθήνα, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αίθουσα Olympia.

Περισσότερα...

Εκδήλωση στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τη «Δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας»

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΝΠΕ Εκδήλωση με θέμα «Η Δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας» διοργανώνουν ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε) και η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε), τη Δευτέρα 14 Μαΐου και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών (Μεσογείων 15, 4ος όροφος).

Περισσότερα...