Αρχείο Δελτίων Τύπου

Αύγουστος 2014

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 7 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
1821

Απόλυτη δικαίωση Γ. Σγουρού-Ένταξη του ΚΕΛ Κρωπίας στα μεγάλα έργα της Ε.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απόλυτη δικαίωση Γιάννη Σγουρού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Εγκρίθηκε ως Μεγάλο Έργο το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας - Παιανίας.  Εγκρίθηκε χθες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Με... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2033

Γιάννης Σγουρός: Διασφαλίσαμε 800 εκ. € για τα υγρά και στερεά απόβλητα της Αττικής την περίοδο 2014-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε., Γιάννης Σγουρός: -    Διασφαλίσαμε 800 εκ.€ για τα υγρά και στερεά απόβλητα  της Αττικής την περίοδο 2014-2020. -   «Έχουμε δώσει όλα ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1903

Αναγνώριση των προσπαθειών της Περιφέρειας Αττικής και του Γ.Σγουρού για τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων από τον Γιοχάνες Χαν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αναγνώριση των προσπαθειών της Περιφέρειας Αττικής και του Γιάννη Σγουρού για τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων από τον αρμόδιο Επίτροπο Γιοχάνες Χαν.  Στη σπουδαιότητα που έχει για τη ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2051

Απολογισμός ΠΕΠ Αττικής 2007-2013

Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός: - Πετύχαμε όλους τους στόχους του ΕΣΠΑ. Παραλάβαμε το ΠΕΠ Αττικής με απορρόφηση μόλις στο 14% και το παραδίδουμε στο 81%. - Εντάξαμε 163 νέα έργα και δράσεις,... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3148

Με ευχές για καλή και επιτυχημένη θητεία, σε μια κατάμεστη αίθουσα, η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Με ευχές για καλή και επιτυχημένη θητεία, σε μια κατάμεστη αίθουσα, η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας - Απ. Κατσιφάρας: Η Περιφέρεια θα συνεχίσει να μάχεται για ένα καλύτερ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1779

Σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το ρώσικο εμπάργκο με τη συμμετοχή του Απ. Κατσιφάρα

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη αργά το μεσημέρι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπό τον αναπληρωτή Υπουργό Πάρι Κουκουλόπουλο για το μείζον θέμα των επιπτώσεων από... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1799

Παράδοση απολογισμού πεπραγμένων Περιφέρειας Αττικής από Περιφερειάρχη σε ΥΠΕΣ

Τον απολογισμό των πεπραγμένων της πρώτης θητείας της αιρετής Περιφέρειας Αττικής παρέδωσε σήμερα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο, ο Περιφερειάρχης Αττική... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 7 από 7