Αρχείο Δελτίων Τύπου

Νοέμβριος 2018

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 15 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
1200

Συνάντηση Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 19.00

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συναντώνται οι Περιφερειάρχες τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου   Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη συναντώνται οι Περιφερειάρχες στις διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
995

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός

  Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας    Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Πε... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
1701

Ομιλία Επικεφαλής Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Φ. Βρύνα στη συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου

Η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Φωτεινή Βρύνα στην ετήσια συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου: «Εργαζόμαστε για την Αυτοδιοίκηση της δημιουργικότητας, της καινοτομίας, τη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1143

Ομιλία Επικεφαλής Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Φ. Βρύνα στη συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου

Η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Φωτεινή Βρύνα στην ετήσια συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου: «Εργαζόμαστε για την Αυτοδιοίκηση της δημιουργικότητας, της καινοτομίας, τη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1202

Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά γυναικών: «Σπάμε τη σιωπή, διεκδικούμε τα δικαιώματά μας»

Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά γυναικών:   «Σπάμε τη σιωπή, διεκδικούμε τα δικαιώματά μας»   «Το μήνυμα της ημέρας ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1122

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: Να υπόκεινται στον προληπτικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου οι δαπάνες των Περιφερειών και μετά την 1η Ιανουαρίου 2019

   Κ. Αγοραστός: «Ο προληπτικός έλεγχος θωρακίζει την αιρετή Περιφέρεια, περιορίζει δραστικά την ανασφάλεια δικαίου και διασφαλίζει την νομιμότητα»   Να εξακολουθήσουν να υπόκεινται στον προληπτι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1122

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας προς Υπουργείο Μεταφορών: «Δώστε επειγόντως λύση στο αδιέξοδο με τις εξετάσεις διπλωμάτων οδήγησης»

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας προς Υπουργείο Μεταφορών: «Δώστε επειγόντως λύση στο αδιέξοδο με τις εξετάσεις διπλωμάτων οδήγησης»    Να δώσει επειγόντως λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει με τις εξ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1024

Κ. Αγοραστός: «Ψαλίδι» 693 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό των Περιφερειών για το 2019 -«Το κεντρικό κράτος δεν δίνει στις Περιφέρειες ούτε το 50% των θεσμοθετημένων πόρων»

Ψαλίδι» 693 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό των Περιφερειών για το 2019   Κ. Αγοραστός: «Το κεντρικό κράτος δεν αποδίδει στις Περιφέρειες ούτε το 50% των θεσμοθετημένων πόρων»   Ανησυχία του προέδρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1122

Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αύριο Πέμπτη

  Αύριο, Πέμπτη 22 Noεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ., συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της, Μεσογείων 15, 4ος όροφος.... διαβάστε περισσότερα..

Πρακτικά Εποπτικού Συμβουλίου
1901

4ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - 16/11/2018

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 15  ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115 26, Τηλ: 213-2144700, Fax: 210-7778992, E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                     ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1042

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια της Περιφερειακής Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννας Τζάκη

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για την απώλεια της Περιφερειακής Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννας Τζάκη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια σ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1037

Ανακοίνωση ΕΝΠΕ για την επίθεση στα γραφεία της ΚΕΔΕ

«Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) καταδικάζει απερίφραστα τη σημερινή επίθεση στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).   Τέτοιες ενέργειες στρέφονται ενάντια στους δημοκρατικούς θεσμ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1030

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας διοργανώνει την πρώτη Συνάντηση Περιφερειών για τον Τουρισμό

Συνάντηση Περιφερειών για τον Τουρισμό   Την πρώτη «Συνάντηση Περιφερειών για τον Τουρισμό» διοργανώνει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο της Διεθν... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1320

Ομιλία Α΄ Αντιπροέδρου της ΕΝΠΕ κ. Γιάννη Σγουρού σε ημερίδα για τον εσωτερικό έλεγχο στους ΟΤΑ

Ομιλία Α’ Αντιπροέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Γιάννη Σγουρού σε ημερίδα για τον εσωτερικό έλεγχο στους ΟΤΑ   «Μέσα στο ίδιο το κράτος κυριαρχεί μία συντηρητική νοοτροπία, καθώς η κεντρική δι... διαβάστε περισσότερα..

Διακηρύξεις
1096

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.)

Αθήνα: 31-10-2018 Α.Π.: 905 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και  απομαγνητοφώνησης πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.)... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 15 από 15