Αρχείο Δελτίων Τύπου

Νοέμβριος 2019

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 8 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2384

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΝ.Π.Ε. Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο

27 Νοεμβρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολου Τζιτζικώστα, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνώ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2270

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολου Τζιτζικώστα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε σήμερα ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο Προεδρικ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2521

Εκλογή Προεδρείου Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, συνεδρίασε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ με την συμμετοχή και των 5 εκλεγμένων μελών από τη Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ, δηλαδή των κυρίων Ψαθά Βασίλειου Κοντογιάννη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
4126

Νέος Πρόεδρος ΕΝΠΕ ο Απόστολος Τζιτζικώστας-Εκλογές Προεδρείου ΕΝΠΕ

Με την ανάδειξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ως νέου Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Προεδρείου του Διοικητικού... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2418

Σε σώμα συγκροτείται αύριο το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τη συγκρότησή του σε σώμα, συνεδριάζει αύριο, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, και ώρα 11 π.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στα γραφεία της... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3094

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβούλιου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Ψήφισαν: 277 επί συνόλου 289 Έγκυρα: 275 Άκυρα: 2 Λευκά: 0 Έλαβαν:   Σύγχρονες Ισχυρέ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2178

Ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός για μια θητεία –σταθμό που έθεσε τις βάσεις για τη μετάβαση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση: Σε μια θυελλώδη πενταετία, κάναμε σταθερά βήματα σε ασταθές περιβάλλον

Ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός για μια θητεία  –σταθμό που έθεσε τις βάσεις για τη μετάβαση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση: Σε μια θυελλώδη πενταετία, κάναμε σταθερά βήματα σε ασταθές περιβάλλο... διαβάστε περισσότερα..

Συνέδρια και Εκδηλώσεις
7757

Αρχαιρεσίες Γενικής Συνέλευσης ΕΝΠΕ για Νεα Όργανα 2019-2023

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και από ώρα 10:30 έως ώρα 21:00 στην Αθήνα, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αίθουσα Olympia.  ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8