Αρχείο Δελτίων Τύπου

Νοέμβριος 2021

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 4 Δελτία Τύπου.
Συνέδρια και Εκδηλώσεις
1280

7ο Τακτικό Συνέδριο Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος

23 και 24 Νοεμβρίου του 2021 το υβριδικό Τακτικό Συνέδριο στην Αιδηψό της Βόρειας Εύβοιας με θέμα: Περιφερειακή Διακυβέρνηση Περισσότερες φωτογραφίες από το Συνέδριο μπορείτε να δείτε εδώ. Βίντεο ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2848

Συμβολική και ουσιαστική η επιλογή της Αιδηψού και της Βόρειας Εύβοιας για την πραγματοποίηση του διήμερου τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Α. Τζιτζικώστας: Οι Περιφέρειες στην πρώτη γραμμή – Πιο επίκαιρο από ποτέ το αίτημα για μετάβαση από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση   Με ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2896

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΠΕ 23-24/11/2021

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος διοργανώνει το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου του 2021 το υβριδικό Τακτικό Συνέδριο στην Αιδηψό της Βόρειας Εύβοιας με θέμα: «Περιφερειακή Διακυβέρνηση, Οι Περιφέρειες στην Πρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1910

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω βλάβης, οι γραμμές τηλεφώνων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας δε λειτουργούν. Έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη, για την οποία και εργαζόμαστε, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 4 από 4