Αρχείο Δελτίων Τύπου

Απρίλιος 2018

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 21 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
2478

Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συνεδριάζει για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών την Τετάρτη 2 Μαΐου και ώρα 11 π.μ

Το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συνεδριάζει για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών την Τετάρτη 2 Μαΐου Το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών (πρόγραμμα «Κλεισθένης Ι») θα συζητήσει ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2168

Δήλωση Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) Κ. Αγοραστού για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών: Ώδινεν όρος (μεταρρύθμισης) και έτεκε μυν (εκλογικού συστήματος) *Συνεδριάζει την Τετάρτη 2 Μαΐου το ΔΣ της ΕΝΠΕ

Κ. Αγοραστός για Σχέδιο Νόμου Υπουργείου Εσωτερικών: Ώδινεν όρος (μεταρρύθμισης) και έτεκε μυν (εκλογικού συστήματος) Άτολμο και διαχειριστικό, αντανακλά τη συντηρητική νοοτροπία μιας κεντρικής γραφ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2709

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝΠΕ) – – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ) Συνέδριο ΕΝΠΕ – ΚΕΔΕ 18–19.04.2018

Στην Αθήνα, σήμερα 19 Απριλίου 2018, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΠΕ και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ συνεδριάσαμε από κοινού στο 1ο Κοινό Συνέδριο ΕΝΠΕ–ΚΕΔΕ και μετά από ουσιαστικό... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2388

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας είναι αντίθετη στην πώληση μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ

                                                                      Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας είναι αντίθετηστην πώληση μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ   Η ΕΝΠΕ κατέθεσε υπόμνημα στη Βουλή στο πλα... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2119

Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ Κ Αγοραστού στο 4ο συνέδριο της ΕΣΕΕ: "Έργο καθυστέρησε δύο μήνες επειδή υπηρεσία Υπουργείου μετακόμιζε…"

K. Αγοραστός: «Οι Περιφέρειες προτίθενται, αν χρειαστεί, να συμβάλλουν στη χρηματοδότηση των ανοικτών εμπορικών κέντρων (open malls)»  Ομιλία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στο 4ο Συνέδρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3707

Ψήφισμα κοινού συνεδρίου ΕΝΠΕ -ΚΕΔΕ

Ψήφισμα Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Συνέδριο ΕΝΠΕ ΚΕΔΕ Αθήνα 18 και 19 Απριλίου 2018 Για το υπό κατάρτιση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών Μετά από τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2528

Με κοινό ψήφισμα ΕΝΠΕ -ΚΕΔΕ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του το πρώτο κοινό διήμερο συνέδριο των Ενώσεων

Με κοινό ψήφισμα ΕΝΠΕ -ΚΕΔΕ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του το πρώτο  κοινό διήμερο συνέδριο των Ενώσεων Κ. Αγοραστός: «Η δύναμη της Αυτοδιοίκησης έγκειται στην ενότητά της και στη ζωτικότητα της σχέση... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2375

Έναρξη κοινού Συνεδρίου ΕΝΠΕ ΚΕΔΕ. Ομιλία Προέδρου ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστού

Κ. Αγοραστός στην έναρξη του κοινού συνεδρίου ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ:«Η μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να γίνει ερήμην της Αυτοδιοίκησης και πολύ περισσότερο ενάντια στην Αυτοδιοίκηση... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2375

Δήλωση Προέδρου ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού στο ΑΠΕ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝΠΕ), ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΛΛΑ(17 Απριλίου 2018) «Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο στην ι... διαβάστε περισσότερα..

Συνέδρια και Εκδηλώσεις
6889

1ο Κοινό Συνέδριο ΕΝΠΕ ΚΕΔΕ

18-19 Απριλίου 2018 Περισσότερες φωτογραφίες από το 1ο Κοινό Συνέδριο ΕΝΠΕ ΚΕΔΕ μπορείτε να δείτε εδώ. διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2375

Συνέντευξη Τύπου Προέδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ Αγοραστού στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ

Κ. Αγοραστός στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ: «Το τελευταίο που αφορά σήμερα τον πολίτη είναι το εκλογικό σύστημα στην Αυτοδιοίκηση» «Η απλή αναλογική αρέσει σ’ όλους, στα λόγια. Τι γίνεται όμως την επ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
3182

Αρχίζουν αύριο στην Αθήνα (ξενοδοχείο «CARAVEL») οι εργασίες του πρώτου στην ιστορία κοινού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

«Αυτοδιοικητική Διακυβέρνηση: Μεταρρύθμιση στη λειτουργία του κράτους – Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη» Αρχίζουν αύριο στην Αθήνα (ξενοδοχείο «CARAVEL») οι εργασίες του πρώτου στην ιστορία κοινού σ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2516

Κοινή συνέντευξη τύπου των Προέδρων ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού και ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη - Συνεδριάζει αύριο Τρίτη το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Κοινή Συνέντευξη Τύπου των Προέδρων της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για το πρώτο κοινό συνέδριο της Αυτοδιοίκησης 18 και 19 Απριλίου στην Αθήνα Κ. Αγοραστός: «Έκλεισε ο κύκλος της Τοπ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2242

Κοινή συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 16 Απριλίου των Προέδρων ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού – ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη - Συνεδριάζει ην Τρίτη 17 Απριλίου το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Συνέντευξη τύπου παραχωρούν αύριο, Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και ώρα 12.30 το μεσημέρι, οι Πρόεδροι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και της Κεντρικής... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
5736

Πρόγραμμα Κοινού Συνεδρίου ΕΝΠΕ - ΚΕΔΕ, 18-19 Απριλίου 2018

Μεταρρύθμιση στη λειτουργία του κράτουςΑυτοδιοικητική ΔιακυβέρνησηΤοπική & Περιφερειακή Ανάπτυξη Αθήνα, Ξενοδοχείο Caravel, Αίθουσα Olympia 18 & 19 Απριλίου 2018   Σχέδιο Προγράμματος  ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2356

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών για μόνιμους διορισμούς που θα καλύψουν το σύνολο των αναγκών της Δημόσιας Εκπαίδευσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), μετά από εισήγηση του μέλους του – Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, εκφράζει τη στήριξή του στον  αγώνα των εκπαιδευτικών Πρωτ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2355

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: «Καθίσταται πρακτικά αδύνατη η δημοπράτηση έργων στα νησιά»

Μετά από εισήγηση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χρ. Καλογήρου, η ΕΝΠΕ ζητεί την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου που διέπει το Μητρώο Μελών Επιτροπών Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων Την... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2292

Κ. Αγοραστός: «Είναι μονόδρομος για την Ελλάδα να επαναπροσδιορίσει τη σημερινή ετεροβαρή σχέση μεταξύ κεντρικού κράτους και Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση ισχυροποίησης των αυτοδιοικητικών θεσμών προς όφελος της κοινωνίας»

Η προετοιμασία του κοινού συνεδρίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας - Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στο επίκεντρο της συνάντησης Κ. Αγοραστού - Γ. Πατούλη Κ. Αγοραστός: «Εί... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2295

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: «Πολλαπλά αδιέξοδα θα επιφέρει το νέο θεσμικό πλαίσιο για τον έλεγχο του δομημένου περιβάλλοντος (Νόμος 4495/2017)»

«Χωρίς να έχουν διασφαλιστεί  το απαιτούμενο προσωπικό, η επαρκής χρηματοδότηση και η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή των Περιφερειών στις οποίες μεταβιβάζονται αρμοδιότητες αλλά και χωρίς να έχουν εξ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2177

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: «Μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου εργασίας των υπηρεσιών ο έλεγχος της εξέτασης των υποψηφίων οδηγών»

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας: «Μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου εργασίας των υπηρεσιών ο έλεγχος της εξέτασης των υποψηφίων οδηγών» Κ. Αγοραστός: «Καλούμε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να επανεξ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
2431

Τη διοργάνωση κοινού συνεδρίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας - Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αποφάσισε σήμερα το ΔΣ της ΕΝΠΕ

  Στις 18 και 19 Απριλίου στην Αθήνα το κοινό συνέδριο Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας – Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας    Τη διοργάνωση για πρώτη φορά στα χρονικά κοινού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερει... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 21 από 21