Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2019

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 13 Δελτία Τύπου.
Δελτία Τύπου
14

ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΠΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ   «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά»   ΑΘΗΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ  25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019       9:00 – 9.30 Προσέλευση ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
1

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με θέμα: «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά»

 Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα   «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά», είναι το θέμα του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών που διοργανώνει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου Τομέα Ισότητας
1

Συνάντηση της Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με την ΠΟΑΣΥ

Η Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειακή Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αττικής κ. Φωτεινή Βρύνα, συναντήθηκε χθες με τον κ. Γερακαράκο Γρηγόρη Πρόεδρο της... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
40

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιρετών Γυναικών της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με θέμα: «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά»

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα    «Αυτοδιοικητικές – Ευρωεκλογές: Οι γυναίκες μπροστά», είναι το θέμα του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών που διοργανώνει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
66

Κ. Αγοραστός: «Για μετά το τέλος Ιουνίου η έναρξη εφαρμογής της Υπουργικής Απόφασης για τα ταμειακά διαθέσιμα της Αυτοδιοίκησης»

Δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών: «Στο τέλος του 2018, από συνολικά διαθέσιμα 1 δις 62 εκατομμυρίων ευρώ, οι Περιφέρειες είχαν τοποθετήσει... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
50

Kώστας Αγοραστός στη Βουλή επί του Νομοσχεδίου για τις άδειες οδήγησης: "Η κυβέρνηση παρουσιάζει ένα ανεφάρμοστο νομοσχέδιο, ενώ 70.000 υποψήφιοι οδηγοί παραμένουν σε ομηρεία"

Κώστας Αγοραστός στη Βουλή επί του Νομοσχεδίου για τις άδειες οδήγησης: «Η κυβέρνηση παρουσιάζει ένα ανεφάρμοστο νομοσχέδιο,ενώ 70.000 υποψήφιοι οδηγοί παραμένουν σε ομηρεία» «Ένα Νομοσχέδιο το οποί... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
36

Συνεργασία με τις Ελληνικές ζητούν οι Περιφέρειες της Πολωνίας

Σε θέματα κυρίως τουρισμού, πολιτισμού, αγροτικής πολιτικής, εκπαίδευσης, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και ψηφιακών δικτύων. Με τον Αντιπρόεδρο της ΕΝΠΕ Ι. Σγουρό συναντήθηκαν η Πρέσβειρα της Δη... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
57

Με Αλ. Χαρίτση και Γ. Χουλιαράκη συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα ταμειακά διαθέσιμα αύριο Τρίτη στις 5 μ.μ. στο Υπουργείο Εσωτερικών

Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη συναντάται η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) αύριο, Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα στο Υπουρ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
46

Τετ α τετ με την πρωθυπουργό της Ρουμανίας και τον Επίτροπο Εκπαίδευσης και Νεολαίας της ΕΕ είχε ο Κώστας Αγοραστός στις Βρυξέλλες

Διπλασιάζεται ο προϋπολογισμός του «Erasmus» στα 30 δις ευρώ Κ. Αγοραστός: «Να υποστηριχθούν νέες και νέοι από αγροτικές περιοχές στο να ενταχθούν στο πρόγραμμα»    Τετ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
54

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕ: Προτεραιότητα στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τις κοινωνικές υποδομές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με τον εκ των Εισηγητών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χοσέ Μανουέλ Φερνάντες συναντήθηκε ο Εισηγητής της Επιτροπής των Περιφερειών Κώστας Αγοραστός   Κ. Αγοραστός: «Προτεραιότητα η στήριξη των επενδύσ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
42

Με τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Αν. Υπουργό Οικονομικών συναντάται η ΕΝΠΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών είχε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΝΠΕ την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου   Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση και τ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
52

Με την Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ Κορίνα Κρέτσου συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Κώστας Αγοραστός

Στο επίκεντρο της συνάντησης η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-20 και το νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο 2021-27   Η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-20 και το νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο 2021-27 βρέθηκαν στ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
100

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εξετάζει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα ταμειακά διαθέσιμα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΠΕ αποφάσισε σήμερα να συγκληθεί εκτάκτως το ΔΣ της Ένωσης την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου   Κ. Αγοραστός: «Η κυβέρνηση διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι η χώρα βγήκε από τα... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 13 από 13