Αρχείο Δελτίων Τύπου

Φεβρουάριος 2024

Καλώς ήλθατε στο Αρχείο των Δελτίων Τύπου. Υπάρχουν 6 Δελτία Τύπου.
Συνέδρια και Εκδηλώσεις
362

Αρχαιρεσίες Γενικής Συνέλευσης ΕΝΠΕ για Νέα Όργανα 2023-2027

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.... διαβάστε περισσότερα..

Διακηρύξεις
129

ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αθήνα: 19  Φεβρουαρίου 2024 Α.Π.:  131 ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ. Δ/νση: Μεσογείων 15, 11526 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:Α.ΠαπακωνσταντίνουΤηλ.: 213-2144700-60E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ιστοσελίδα: www.enpe.gr... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
814

Ομόφωνη η επανεκλογή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ως Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Ομόφωνα εκλέχθηκε σήμερα το νέο Προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα να επανεκλέγεται Πρόεδρος του ανώτατου συλλογικού οργάνου της Α... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
1279

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το νέο Διοικητικό και το νέο Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας – Ποσοστό 78,7% στην παράταξη «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες – Απόστολος Τζιτζικώστας»

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΠΕ. Η ψηφοφορία ... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
523

Κεντρική ομιλία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, στη Γενική Συνέλευση για την εκλογή των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου

“Σταθμό” χαρακτήρισε τη Γενική Συνέλευση για την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στην κεντρική ομιλία του, επειδή, όπως τόνι... διαβάστε περισσότερα..

Δελτία Τύπου
698

Τη Δευτέρα η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην Αθήνα για την εκλογή των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου

Tη Δευτέρα η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην Αθήνα για την εκλογή των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 6 από 6