Θερμή ήταν η ανταπόκριση των γυναικών στην πρόσκληση του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε., της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Περιφέρειας Αττικής για τη δωρεάν παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Όταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί» του Ερρίκου Ίψεν στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν.

Το κοινό, αντί εισιτηρίου, προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του σε όσους και όσες έχουν πραγματικά ανάγκη. Μεγάλη ήταν η συνεισφορά των γυναικείων οργανώσεων, όπως η Παναθηναϊκή Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών, η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδας, η Ένωση Γυναικών Κρήτης, η Κίνηση Δημοκρατικών Γυναικών, το Δίκτυο για την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών, η Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα, η Ελληνική Αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Λόμπι Γυναικών, το Λύκειο Ελληνίδων, ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και πολλών αιρετών της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κύριος Κώστας Αγοραστός, η Περιφερειάρχης Αττικής, κυρία Ρένα Δούρου, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Νεότητας και Αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΠΕΠΙΣ Αττικής, κυρία Εύη Αποστολάκη, η Αντιπεριφερειάρχης Προσωπικού και Δημοκρατικού Σχεδιασμού, κυρία Ελισσάβετ Τασούλη-Γεωργιάδου.

Η προσφορά αγαθών θα συνεχιστεί και το Σάββατο 12 Μαρτίου, με την παρακολούθηση αυτή τη φορά της απογευματινής παράστασης «Το τέλος του παιχνιδιού» του Σ. Μπέκετ, στο Θέατρο Τέχνης στην οδό Φρυνίχου, και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (1).JPG) Λήψη
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ_(2).JPG) Λήψη

Ιστορικό Δελτίων Τύπου Τομέα Ισότητας