Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2015, η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κυρία Φωτεινή Βρύνα παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», στο Κτίριο της Παλαιάς Βουλής, για το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα.

Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Ε.Ε. κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ παρεμβαίνουσα ήταν η κυρία Ελίζα Βόζενμπεργκ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και αυτοδιοικητικής σκηνής, καθώς και μέλη και φίλοι της Οργάνωσης.

Η κυρία Βρύνα συζήτησε εκτενώς με τον κύριο Αβραμόπουλο για το φλέγον θέμα του προσφυγικού και για θέματα ισότητας των φύλων. Κλείνοντας, κατέληξαν στην υλοποίηση εκδήλωσης το προσεχές διάστημα, η οποία θα τύχει της στήριξής του, με σκοπό την ανάδειξη τέτοιων θεμάτων και τη δημόσια τοποθέτηση γνωστών και διακεκριμένων ανθρώπων του δημόσιου βίου.

Ιστορικό Δελτίων Τύπου