Διαδοχικές συναντήσεις με τους Υπουργούς Πολιτισμού Και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνο, και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη θα πραγματοποιήσει η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝ.Π.Ε., την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011.
Οι 13 αιρετοί Περιφερειάρχες θα συζητήσουν αρχικά με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, θέματα που άπτονται της μετάβασης των αρμοδιοτήτων τουριστικού χαρακτήρα, από το Κράτος και τον ΕΟΤ στις αιρετές Περιφέρειες, καθώς και την κατάρτιση και συμμετοχή προγραμμάτων τουριστικής ανάπτυξης και προβολής των Περιφερειών.

Στη συνέχεια, η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝ.Π.Ε. θα συναντηθεί με τον κ. Κ. Σκανδαλίδη προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης των Περιφερειών.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στις 11:00 και στις 14:00 αντίστοιχα.
Στις 09:00 της ίδιας ημέρας οι 13 αιρετοί Περιφερειάρχες θα συνεδριάσουν, προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Σγουρού, στα γραφεία της ΕΝ.Π.Ε.

Ιστορικό Δελτίων Τύπου